شيرپلوي تبريزي

آموزش آشپز رايگان

شيرپلوي تبريزي

۱۸۹ بازديد

غذا

مواد لازم:

• سه پيمانه و نيم برنج

• 200 گرم كره

• چهار پيمانه شير

• يك قاشق چايخوري زعفران

• يك قاشق چايخوري نمك

• يك پيمانه كشمش پلويي

• نصف قاشق چايخوري دارچين

• 500 گرم فيله مرغ

• يك پيمانه پياز داغ

• يك پيمانه خلال پسته

• دو پيمانه آب

• 1/3 پيمانه گلاب

• آب پياز

روش تهيه:

1. برنج دانه بلند را با آب جوش نيم ساعت قبل خيس كنيد و كنار بگذاريد. فيله‌هاي مرغ را با نمك، زعفران و آب پياز مزه‌دار كنيد. نيم ليتر آب و شير را در قابلمه بريزيد تا بجوشد.

2. آب برنج را خالي كنيد و آن را داخل شير بريزيد. نمك، زعفران و گلاب را هم اضافه كنيد. نيمي از شير كه تبخير شد، كره را بريزيد و بگذاريد بماند تا شير كاملا جذب برنج شود. 35 دقيقه دم‌كني بگذاريد. تا بپزد.

3. كشمش را با كمي كره و دارچين با هم سرخ كنيد. فيله‌هاي مرغ مزه‌دار شده را سرخ كنيد و بعد در كره تفت دهيد.

4. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بريزيد و كشمش، پياز داغ و خلال پسته را روي برنج بريزيد و تزيين كنيد. فيله‌هاي مرغ را نيز روي برنج قرار دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد