مواد لازم:
• سه پيمانه و نيم برنج
• 200 گرم كره
• چهار پيمانه شير
• يك قاشق چايخوري زعفران
• يك قاشق چايخوري نمك
• يك پيمانه كشمش پلويي
• نصف قاشق چايخوري دارچين
• 500 گرم فيله مرغ
• يك پيمانه پياز داغ
• يك پيمانه خلال پسته
• دو پيمانه آب
• 1/3 پيمانه گلاب
• آب پياز
روش تهيه:
1. برنج دانه بلند را با آب جوش نيم ساعت قبل خيس كنيد و كنار بگذاريد. فيلههاي مرغ را با نمك، زعفران و آب پياز مزهدار كنيد. نيم ليتر آب و شير را در قابلمه بريزيد تا بجوشد.
2. آب برنج را خالي كنيد و آن را داخل شير بريزيد. نمك، زعفران و گلاب را هم اضافه كنيد. نيمي از شير كه تبخير شد، كره را بريزيد و بگذاريد بماند تا شير كاملا جذب برنج شود. 35 دقيقه دمكني بگذاريد. تا بپزد.
3. كشمش را با كمي كره و دارچين با هم سرخ كنيد. فيلههاي مرغ مزهدار شده را سرخ كنيد و بعد در كره تفت دهيد.
4. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بريزيد و كشمش، پياز داغ و خلال پسته را روي برنج بريزيد و تزيين كنيد. فيلههاي مرغ را نيز روي برنج قرار دهيد.