پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۴ بازديد
مواد لازم براي ۸ نفر:
انار بزرگ | ۲ عدد |
ليمو ترش (ليمو شيرازي) | يك عدد |
شكر | يك و نيم پيمانه |
خامه غليظ | ۲ پيمانه |
طرز تهيه بستني انار :
• با فشار دست آب انارها و آب ليمو را گرفته، درون كاسهاي بريزيد. (بايد حدود ۳/۴ پيمانه آب انار داشته باشيد).
• مقداري از دانههاي انار را براي تزيين بستني كنار بگذاريد.
• به آب انار و ليمو، شكر اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا كاملا شكرها حل شوند.
• به مخلوط فوق، خامه را اضافه كرده، آنقدر آن را هم بزنيد تا خامه به رنگ صورتي يكدستي درآيد.
• مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستيكي محكم دردار ريخته و حداقل به مدت ۴ ساعت يا طي شب آن را درون فريزر قرار دهيد.
• بستني را از فريزر بيرون آورده و روي آن را با دانههاي انار تزيين كنيد.