پاولووا نوعي دسر استراليايي است كه از شيريني مرينگ پر شده با خامه فرم گرفته و ميوه تهيه مي شود.
تعداد: ۱۶ نفر
زمان تهيه: ۳۵ دقيقه
زمان پخت: يك ساعت
زمان استراحت مواد: ۱ ساعت و نيم
مواد لازم
۶ عدد سفيده تخممرغ
نمك
پتاسيم بي تارترات
۱.۵ پيمانه شكر
۱.۵ قاشق چايخوري وانيل
يك قاشق چايخوري آب ليموترش
۲.۵ قاشق چايخوري نشاسته ذرت
۱.۵ پيمانه آب انار
¼ پيمانه عسل
يك قاشق غذاخوري آب ليموترش
۱.۵ پيمانه خامه فرم گرفته
يك قاشق غذاخوري شكر
يك پيمانه دانه انار
¼ پيمانه پسته خرد شده
طرز تهيه
۱. سفيده هاي تخممرغ را به مدت ۳۰ دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد. در اين مرحله، كف سيني فر كاغذ روغني يا فويل قرار دهيد. روي آن يك دايره با قطر ۲۳ سانتيمتر بكشيد. سپس فويل را برگردانيد تا دايره در زير آن قرار گيرد.
۲. سيني فر را در طبقه وسط فر قرار دهيد. فر را با دماي ۲۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. براي تهيه مرينگ، در يك كاسه بزرگ سفيده هاي تخممرغ، نمك و پتاسيم بي تارترات را با همزن برقي و سرعت متوسط با يكديگر مخلوط كنيد تا پف كنند. ۱.۵ پيمانه شكر - يك قاشق غذاخوري در هر بار به سفيده هاي تخممرغ اضافه كنيد. نصف قاشق چايخوري وانيل و يك قاشق چايخوري آب ليموترش را با يكديگر مخلوط كنيد. نشاسته ذرت رابه مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.
۳. مرينگ را روي دايره ترسيم شده روي فويل بريزيد. لبه هاي فويل را بالا بياوريد تا شكل پوسته تو خالي به خود بگيرد. آن را يك ساعت در فر بپزيد. فر را خاموش كنيد و بگذاريد مرينگ يك ساعت در فر بماند.
۴. براي تهيه شربت انار، در يك قابلمه كوچك آب انار، عسل و يك قاشق غذاخوري آب ليموترش را با يكديگر مخلوط كنيد. بدون در بگذاريد ۳۰ تا ۴۰ دقيقه بجوشد و بخش زيادي از آن تبخير شود. در انتها بايد حدود نصف پيمانه از شربت انار باقي بماند. شربت را داخل كاسه بريزيد و كنار بگذاريد.
۵. در يك كاسه سرد و منجمد، خامه فرم گرفته را هم بزنيد. به آن يك قاشق غذاخوري شكر و يك قاشق چايخوري وانيل اضافه كنيد و با سرعت متوسط همزن برقي تا اندازه اي هم بزنيد كه پف كند.
۶. مرينگ را از داخل فويل خارج كنيد و داخل بشقاب بگذاريد. داخل آن را با خامه فرم گرفته پر كنيد. روي آن دانه هاي انار بريزيد و روي آنها شربت انار بريزيد.
۷. در انتها پسته هاي خرد شده را روي پاولووا بريزد و سرو كنيد.