كوكو شيرين قزويني

آموزش آشپز رايگان

كوكو شيرين قزويني

۲۳۷ بازديد

كوكو شيرين قزويني

مواد لازم:

سيب زميني متوسط: ۵عدد

تخم مرغ: ۴عدد

شكر: يك پيمانه

آب و گلاب: يك پيمانه

زعفران: به ميزان لازم

روغن مايع و نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه:

سيب زميني ها را پخته و زماني كه هنوز گرم است، چرخ كنيد و يا به صورت ريز رنده كنيد.

در ظرف ديگر تخم مرغ ها را هم بزنيد. دو قاشق از شكر را به آن اضافه و روغن و نمك را به همراه سيب زميني ها اضافه و با هم مخلوط كنيد. روغن را در تابه ريخته تا كمي داغ شود. مايه كوكو را اضافه كنيد وقتي خودش را گرفت آن را برگردانيد تا طرف ديگرش سرخ شود. شكر، گلاب، زعفران و آب را با هم مخلوط كنيد و در ظرف مناسب روي حرارت ملايم قرار دهيد، وقتي جوشيد و كمي قوام پيدا كرد آن را روي كوكوهاي آماده شده بريزيد و روي حرارت كم قرار دهيد تا شربت به خورد مواد برود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد