ترشي لبو و تخم مرغ

آموزش آشپز رايگان

ترشي لبو و تخم مرغ

۱۹۰ بازديد

ترشي لبو و تخم مرغ

سركه، آب لبو و شكر را به آرامي به مدت ۵دقيقه بجوشانيد.

مواد لازم:

سركه سيب: يك پيمانه

آب لبو: يك پيمانه

شكر: نصف پيمانه

نمك: نصف قاشق مرباخوري

تخم مرغ آب پز شده بدون پوست: ۶عدد

لبو آب پز شده: ۴۲۰گرم

طرز تهيه:

سركه، آب لبو و شكر را به آرامي به مدت ۵دقيقه بجوشانيد.

پس از خنك شدن، مايه را روي تخم مرغ و لبو كه در ظرف مناسب قرار داده ايد،بريزيد و يك شب كامل در يخچال بگذاريد. اين ترشي براي روز بعد قابل مصرف است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد