پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۰ بازديد
سركه، آب لبو و شكر را به آرامي به مدت ۵دقيقه بجوشانيد.
مواد لازم:
سركه سيب: يك پيمانه
آب لبو: يك پيمانه
شكر: نصف پيمانه
نمك: نصف قاشق مرباخوري
تخم مرغ آب پز شده بدون پوست: ۶عدد
لبو آب پز شده: ۴۲۰گرم
طرز تهيه:
سركه، آب لبو و شكر را به آرامي به مدت ۵دقيقه بجوشانيد.
پس از خنك شدن، مايه را روي تخم مرغ و لبو كه در ظرف مناسب قرار داده ايد،بريزيد و يك شب كامل در يخچال بگذاريد. اين ترشي براي روز بعد قابل مصرف است.