پودر سير: يك قاشق غذاخوري پودر پياز: يك قاشق غذاخوري فلفل قرمز: ۲ قاشق چايخوري فلفل سفيد: ۲ قاشق چايخوري فلفل سياه: ۲ قاشق چايخوري آويشن: يك قاشق غذاخوري نمك: به …
مواد لازم:
پودر سير: يك قاشق غذاخوري
پودر پياز: يك قاشق غذاخوري
فلفل قرمز: ۲ قاشق چايخوري
فلفل سفيد: ۲ قاشق چايخوري
فلفل سياه: ۲ قاشق چايخوري
آويشن: يك قاشق غذاخوري
نمك: به ميزان لازم (اختياري)
سير: ۴ حبه، ساطوري
ماهي شير: ۴۲۰۰ گرم
روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
روش تهيه:
۱. ادويهها را در يك كيسه فريزر ريخته و به خوبي با هم مخلوط كنيد.
۲. تكههاي ماهي را نمك فراوان بپاشيد سلفون بكشيد، سپس يك ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت ماهيها را شسته و خشك كنيد.
۳. دو قاشق غذاخوري از ادويه كاهون را با روغن تركيب كرده و ماهيها را در آن بغلتانيد، اگر ماهيها را حداقل يك ساعت در آن بخوابانيد بهتر است.
۴. تكههاي ماهي را روي توري مشبك و زغال كباب كرده يا ۳۰ دقيقه در طبقه وسط فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد بريان كنيد.
۵. سير را در ۴ قاشق غذاخوري روغن، يك دقيقه تفت داده و روي ماهي بدهيد.
نكات:
۱. به جاي پودر پياز آب يك پياز رنده شده را با روغن مخلوط كنيد.
۲. اگر ماهيها را در فر ميپزيد، با يك چاقوي كوچك در هر ماهي، يكي، دو شكاف كوچك ايجاد كنيد.
۳. اگر ميخواهيد ماهي برشتهتر شود، آن را مدت بيشتري در فر بريان كنيد.