مرغ كره‌اي با ژامبون

آموزش آشپز رايگان

مرغ كره‌اي با ژامبون

۲۰۲ بازديد

مرغ كره‌اي با ژامبون

مرغ متوسط: يك عدد كره گياهي: ۶۰ گرم ترخون: ۲ قاشق غذاخوري، ساطوري رنده پوست ليمو: ۲ قاشق چاي‌خوري كالباس ژامبون: ۵۰ گرم، ساطوري (اختياري) نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش …

مواد لازم:

مرغ متوسط: يك عدد

كره گياهي: ۶۰ گرم

ترخون: ۲ قاشق غذاخوري، ساطوري

رنده پوست ليمو: ۲ قاشق چاي‌خوري

كالباس ژامبون: ۵۰ گرم، ساطوري (اختياري)

نمك و فلفل: به ميزان لازم

روش تهيه:

۱- مرغ را شسته و خشك كنيد، سپس داخل و بيرون آن را كمي نمك و فلفل بپاشيد.

۲- در يك كاسه، كره، ترخون، پوست ليمو و ژامبون را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل بزنيد.

۳- با دست بين مرغ و پوست آن را باز كنيد تا فضاي خالي ايجاد شود. سپس كره را در فاصله بين پوست و گوشت قرار دهيد. با دست از روي پوست مرغ فشار دهيد تا مايه كره يكنواخت زير پوست پخش شود.

۴- پاهاي مرغ را با نخ ببنديد، سپس آن را درون يك ظرف نسوز قرار داده و يك ساعت و نيم در طبقه وسط فر با دماي ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد بپزيد. در اواسط كار يكي، دو بار مرغ را خارج كرده و از كره كه در ظرف جمع شده روي مرغ و داخل آن بريزيد. مرغ بريان را با نان و سالاد سبز سرو كنيد.

نكات:

۱- براي هر نيم كيلو مرغ، نيم ساعت زمان پخت لازم است، يعني يك مرغ يك و نيم كيلويي طي يك ساعت و نيم مي‌پزد.

۲- براي اطمينان از پخته شدن مرغ، يك خلال دندان را داخل ران مرغ فروكرده و خارج كنيد. اگر از محل سوراخ آب شفاف خارج شد، يعني مرغ پخته است.

۳- مي‌توانيد داخل شكم مرغ را با گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و ليموترش پر كنيد.

۴- پوست مرغ داراي هورمون است؛ پس با اينكه بسيار خوشمزه است در برابر خوردن آن مقاومت كنيد و آن را دور بريزيد.

۵- مي‌توانيد در ران و سينه مرغ با يك چاقوي كوچك چند سوراخ كوچك ايجاد كنيد تا مواد بيشتر به خورد مرغ برود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد