هم پيش غذا، هم عصرانه

آموزش آشپز رايگان

هم پيش غذا، هم عصرانه

۲۲۴ بازديد

هم پيش غذا، هم عصرانه

براي پخت آش گشنيز بايد اين مواد دم دست‌تان باشد؛ گشنيز: يك دسته، گوشت چرخ‌كرده: ۲۰۰ گرم، پياز متوسط: ۲ عدد، برنج: نصف پيمانه، نخود و لوبيا: يك پيمانه، عدس: نصف پيمانه و نمك، فلفل، …

براي پخت آش گشنيز بايد اين مواد دم دست‌تان باشد؛ گشنيز: يك دسته، گوشت چرخ‌كرده: ۲۰۰ گرم، پياز متوسط: ۲ عدد، برنج: نصف پيمانه، نخود و لوبيا: يك پيمانه، عدس: نصف پيمانه و نمك، فلفل، زردچوبه و روغن سرخ‌كردني به ميزان لازم.

اما طرز تهيه اين آش پرخاصيت، اول يكي از پيازها را خلالي خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. زردچوبه را داخل پياز ريخته و تفت دهيد. حبوبات را بجز عدس كه از چند ساعت قبل خيس داده‌ايد، همراه با برنج داخل پياز ريخته، روي آنها آب بريزيد و بگذاريد تا بجوشد و حبوبات نيم پز شود. در اين مرحله عدس را هم اضافه كرده و اجازه دهيد تا كاملا بجوشد و بپزد. گوشت چرخ كرده را همراه يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل خوب ورز دهيد و به شكل گلوله‌هاي كوچك درآورده و درون روغن سرخ كنيد. وقتي كه حبوبات كاملا پخته شد، گشنيز را كه خوب شسته و خرد كرده‌ايد همراه گوشت‌هاي سرخ شده داخل آش بريزيد. نمك و فلفل هم فراموشتان نشود. به اين آش مي‌توانيد آبليمو هم بزنيد، البته چه بهتر كه آبليموي تازه باشد. آبغوره هم پيشنهاد مناسبي است. نوش جان‌تان.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد