پنير برشته شمالي

آموزش آشپز رايگان

پنير برشته شمالي

۱۸۸ بازديد

پنير برشته شمالي

پنير برشته، غذايي از شهرهاي شمالي ايران را ميهمان سفره خود كنيد و صبحانه‌ يا عصرانه‌اي مقوي و متفاوت ميل كنيد.

مناسب براي :4 نفر

زمان آماده سازي : كمتر از 15 دقيقه

پنير برشته يكي از غذاهاي سنتي شمال كشور است كه به پنير وورووشته، پنير وروشون هم شناخته مي شود. اين غذا را با هر پنير ايراني كه دوست داريد مي‌توانيد درست كنيد؛ از پنير ليقوان و گوسفندي گرفته تا پنير سفيد ساده (فتا) يا پنير كُرد كه بدون نمك و مستقيم از تركيب شير جوشيده با سركه درست مي‌شود). مي‌توانيد اين خوراك را بدون سير و شويد نيز تهيه كنيد. به افزودن نمك با توجه به ميزان نمك پنير توجه كنيد، به طور مثال پنير ليقوان به دليل ميزان شوري كه دارد نياز به اضافه كردن نمك ندارد. اگر از كره يا روغن كرمانشاهي براي درست كردن اين غذاي خوشمزه استفاده كنيد مسلما انگشتانتان را هم با آن مي‌خوريد.

مواد لازم:

پنير فتا (سفيد) يا ليقوان

400 گرم

تخم مرغ

4 عدد

سير

2 حبه

روغن

2قاشق غذاخوري

شويد خشك

1قاشق غذاخوري

زرد چوبه

½ قاشق چايخوري

نمك و فلفل

به ميزان دلخواه

طرز تهيه :

  1. روغن يا كره را در تابه‌اي روي شعله ملايم گرم كرده و بعد زرد چوبه را به‌ آن اضافه كنيد.
  2. سپس پنير را خرد كرده و به آن اضافه ‌كنيد. (مي‌توانيد ابتدا روغن را داغكنيد بعد مقداري كره داخل آن بريزيد كه كره داخل روغن آب شود و نسوزد)
  3. صبر كنيد تا پنير شروع به آب‌شدن كند. سير را رنده كرده و به خوراك اضافهكنيد.مخلوط را به آرامي هم‌بزنيد. (دقت كنيد حرارت زير تابه ملايم باشد و گرنه به سرعت پنيرتان مي‌سوزد)
  4. تخم مرغ‌ها را در ظرفي جداگانه شكانده و با چنگال هم‌‌بزنيد.
  5. يك قاشق غذاخوري شويد خشك را به مواد اضافه كنيد.
  6. تخم مرغ‌هاي مخلوط شده را به مواد داخل تابه اضافه كنيد.
  7. نمك و فلفل را به ميزان دلخواه اضافه كنيد. و اجازه دهيد غذاي شما به ميزاني كه دوست داريد بپزد.
  8. پنير برشته را مي‌توانيد با نان يا كته سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد