طرز تهيه گندم بو داده

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه گندم بو داده

۱۷۲ بازديد

طرز تهيه گندم بوداده, پخت گندم بوداده

اين يكي از تنقلات قديمي و مقوي فراموش شده اي هست كه شايد بر مي گردد به روزگار كودكي مادربزرگهامون (مخصوصا در شب يلدا) . مادران الان نه وقتش را دارند يا اگر هم وقتي بود به اندازه كافي مواد بسته بندي شكيل كارخانه اي مجال فكر كردن به محتواي داخل بسته را هم به ما نمي دهد و ما خيلي راحت و بدون دردسر بسته زيبايي را انتخاب و به سبد غذايي مان اضافه مي كنيم .حتي بدون لحظه اي فكر كه آيا اين براي سلولهاي بدن ما مضر است يا نه.
اين مطلب را مي گذارم شايد روزي ما مادران دلمان به حال بچه هامون سوخت گاهي از اين نوع مواد مغذي بچه هامون را بي بهره نگذاريم يا حداقل طرز تهيه اش فراموش نشود.
مواد لازم :

گندم ۵۰ گرم
شير يك ليوان
روغن مايع يك قاشق سوپ خوري
نمك نصف قاشق سوپ خوري

طرز تهيه :

ابتدا گندم را در كاسه اي حاوي آب بريزيد و بگذاريد به مدت حدود ۲ ساعت خيس بخورد. سپس در سبدي با سوراخ هاي ريز آبكشي كنيد و بگذاريد آب اضافي آن خارج شود. حالا گندم هاي خيسانده شده را به كاسه ديگري حاوي شير منتقل كنيد به صورتي كه شير سطح روي گندم ها را نيز بپوشاند. مرحله خيساندن در شير بايد ۲۴ ساعت يا يك شبانه روز كامل طول بكشد.

پس از اين مدت، گندم ها را در سبدي آبكشي كرده و كمي صبر كنيد تا شير اضافي از آن خارج شود. حالا مانند روش قبلي، روغن را در تابه اي داغ كرده و گندم ها را در آن بريزيد و مرتب هم بزنيد. در طول اين مدت، محلول آب نمك را نيز به همان ميزان روش قبلي درست كرده و به گندم ها اضافه كنيد. بعد از اينكه آب آن تبخير شد، ظرف را عوض كرده و دوباره در ظرف ديگر آن قدر حرارت دهيد تا گندم ها حالت پف كرده پيدا كنند. البته مدت زمان لازم براي اين منظور همان ۱۵ تا ۲۰ دقيقه است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد