آشنايي با روش تهيه اسكالوپ سيب زميني

۱۷۲ بازديد

سيب زميني، پياز، شير، سير و آرد و پنير موزارلا از جمله مواد تشكيل دهنده اين غذاي خوشمزه است.

مواد لازم براي 8 نفر:

سيب زميني بزرگ: ‌6 عدد

پياز متوسط: يك عدد،‌ باريك خرد شود.

نمك:‌ يك قاشق چاي‌خوري

سبزي‌جات معطر خشك: نصف قاشق چاي‌خوري

پودر سير: نصف قاشق چاي‌خوري

فلفل سياه: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

شير كم چرب: يك پيمانه

آرد گندم: يك چهارم پيمانه

پنير رنده شده موزارلا: 2 پيمانه

طرز تهيه:

•فر را روي حرارت 450 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.

•با چنگال چند جاي سيب زميني‌ها را سوراخ كنيد و آن‌ها درون مايكروويو با قدرت 100 درصد به مدت 12- 10 دقيقه حرارت دهيد.

•سپس آن‌ها را از مايكروويو خارج كرده و 5- 4 دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند.

•سيب زميني‌ها را به صورت حلقه‌هاي نيم سانتي‌متري برش دهيد.

•نيمي از سيب زميني‌ها را در ظرف مخصوص مايكروويو بريزيد و روي آن‌ها، نيمي از پيازها را همراه با نمك، سبزي خشك معطر و فلفل بريزيد و سپسرويپيازها، نيمي از آرد و پنير رابپاشيد و با بقيه مواد همين مراحل را به عنوان لايه بعدي تكرار كنيد تا ظرف پر شود.

•روي كل مواد شير بريزيد و روي ظرف را با فويل بپوشانيد.

•ظرف را درون مايكروويو به مدت 15 دقيقه حرارت داده تا پنير آن ذوب شود.

•فويل را از روي ظرف برداشته و 10- 5 دقيقه ديگر يا تا زماني‌كه روي سيب زميني‌ها، طلايي – قهوه‌اي رنگ شوند حرارت دهيد.

•قبل از سرو كردن اسكالوپ، 5 دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد