آشنايي با روش تهيه ساندويچ سالاد تخم‌مرغ

۲۰۳ بازديد

مناسب براي كوچك كردن شكم

با جانشين كردن ماست به جاي سس مايونز، ساندويچ خود را رژيمي كنيد.

زمان آماده سازي: 10 دقيقه

زمان پخت: 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

تخم‌مرغ: 6 عدد

ماست چكيده كم چرب يا ماست يوناني: يك سوم پيمانه

آب ليمو: نصف قاشق چاي‌خوري

فلفل: به مقدار دلخواه

پيازچه: يك چهارم پيمانه، ريز خرد شود

كرفس: يك شاخه، ريز خرد شود

شويد خرد كرده: يك قاشق غذاخوري

برگ كاهوي بزرگ: 8 عدد

نان سبوس گندم / جو: 8 برش

طرز تهيه:

• درون قابلمه‌اي‌ پر آب، تخم‌مرغ‌ها را روي حرارت زياد جوشانده و بگذاريد تا بپزند.

• پس از اين كه تخم‌مرغ‌ها پخته شدند، آب آن‌ها را خالي كرده و روي تخم‌مرغ‌ها را به مدت 5 دقيقه با يخ بپوشانيد.

• پوست تخم‌مرغ‌ها را گرفته و آن‌ها را درون كاسه‌اي متوسط قرار دهيد.

• تخم‌مرغ‌ها را با چنگال به صورت پوره درآورده و ماست را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا حالت خميري شكل به خود بگيرد.

• فلفل و ليمو را به مخلوط اضافه كنيد.

• .پيازچه، كرفس و شويد را به مخلوط اضافه كنيد.

• نان‌ها را تست كرده و از مخلوط تهيه شده ما بين نان‌ها (هر دو برش همراه با 2 كاهو براي يك نفر) قرار داده و ميل كنيد.

ساندويچ سالاد تخم‌مرغ

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد