
مواد لازم :
گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان |
300 گرم |
زردچوبه |
1 قاشق سوپ خوري |
پياز داغ |
1 قاشق سوپ خوري |
روغن |
به ميزان لازم |
گردو |
250 گرم |
كنجد |
200 گرم |
دان انار(انار دون) |
50 گرم |
نمك و فلفل |
به ميزان لازم |
آب انار ترش |
1 پيمانه |
شكر در صورت دلخواه |
2 قاشق سوپ خوري |
تخم مرغ |
2 عدد |
طرز تهيه :
گوشت را به صورت قيمه خرد كرده و با كمي روغن سرخ كنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، كنجد و دان انار را آسيا كرده و به گوشت نيم پز اضافه كنيد. نمك و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شكر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از كشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه كنيد. اين خورش با كته سرو مي شود.
نكته:
1- آب انار ترش و شكر را تك تك و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا كم و يا اصلاً حذف كرد .
2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده كرد.
3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه كنيد.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و كامل مي باشد.
5- در اين غذا از گوشت چرخ كرده به صورت كوفته ريزه نيز مي توان استفاده كرد.