طرز تهيه شيشه ناز

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه شيشه ناز

۱۷۲ بازديد

طرز تهيه شيشه ناز

مواد لازم :

گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان

300 گرم

زردچوبه

1 قاشق سوپ خوري

پياز داغ

1 قاشق سوپ خوري

روغن

به ميزان لازم

گردو

250 گرم

كنجد

200 گرم

دان انار(انار دون)

50 گرم

نمك و فلفل

به ميزان لازم

آب انار ترش

1 پيمانه

شكر در صورت دلخواه

2 قاشق سوپ خوري

تخم مرغ

2 عدد

طرز تهيه :

گوشت را به صورت قيمه خرد كرده و با كمي روغن سرخ كنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، كنجد و دان انار را آسيا كرده و به گوشت نيم پز اضافه كنيد. نمك و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شكر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از كشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه كنيد. اين خورش با كته سرو مي شود.

نكته:

1- آب انار ترش و شكر را تك تك و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا كم و يا اصلاً حذف كرد .

2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده كرد.

3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه كنيد.

4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و كامل مي باشد.

5- در اين غذا از گوشت چرخ كرده به صورت كوفته ريزه نيز مي توان استفاده كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد