طرز تهيه پايلا

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه پايلا

۲۲۰ بازديد

نحوه درست كردن پايلا , مواد لازم براي تهيه پايلا

مواد لازم : براي 6 نفر

برنج 600 گرم
مرغ پاك كرده 1 عدد (در حدود يك كيلو گرم)
ميگو 500 گرم
سير 3 تا 4 پره
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
فلفل سبز و قرمز دلمه 2 تا 3 عدد
روغن مايع 150 گرم
زعفران سائيده 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل به قدر كافي

طرز تهيه :

برنج را يك ساعت قبل از طبخ مي شوئيم و آن را با 5 تا 6 ليوان آب گرم (مقدار آب بستگي به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوري نمك و 100 گرم از روغن مخلوط كرده ، مي گذاريم بماند. مرغ را شسته با نصف ليوان آب و 1 تا 2 پره سير ويك عدد پياز خرد كرده و كمي نمك با حرارت ملايم مي پزيم . به حدي كه بعد از پختن كمي آب داشته باشد.
ميگو را تنيز كرده پوستش را مي گيريم و پس از شستن در آبكش مي ريزيم . فلفل را به مربع هاي كوچك خرد مي كنيم . 50 گرم از روغن را در تابه مي ريزيم . 2 تا 3 پره سير را كوبيده ، در روغن مي ريزيم و هم مي زنيم . فلفل و ميگو را با سير يك تفت مي دهيم و نمك و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط مي كنيم .
استخوان هاي مرغ را مي گيريم ، گوشت آن را با قيچي كوچك خرد كرده ، داخل ساير مواد ميريزيم . آب مرغ را از صافي رد مي كنيم و با رب گوجه فرنگي داخل آب برنج مي ريزيم .
برنج را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا آب برنج كمي كشيده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و ميگو را لاي برنج مي گذاريم . مدت 30 دقيقه صبر مي كنيم تا برنج دم بكشد . قبل از كشيدن غذا ، تمام مواد را در ديگ مخلوط كرده ، بعد آن را در ديس ميريزيم . لازم به ذكر است كه به جاي رب گوجه فرنگي در پايلا اسپانيايي مي توانيم مقدار كمي زردچوبه را در آب برنج بريزيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد