مواد لازم:
ژله=1 بسته هر رنگي كه دوست داريد من از رنگ سبز استفاده كردم.
وانيل=نصف قاشق چايخوري
خامه اي كه نه سفت باشد نه آبكي=1 ليوان البته به جاي 1 ليوان خامه از 1 ليوان بستني وانيلي يا 1 ليوان ماست هم ميتوانيد استفاده كنيد ولي خود من از يك ليوان خامه استفاده كردم.
طرز تهيه در داخل ايران:
ابتدا پودر ژله سبز رنگ را در ظرف ريخته و 1 ليوان آب جوش روي آن ريخته و با همزن دستي يا چنگال بزنيد تا خوب پودر در آب جوش حل شود و بعد بگذاريد تا مخلوط ژله و آب خنك شود،نه در يخچال درهمان جايي كه هست،و بعد،وانيل و 1 ليوان خامه(خامه را از 10 تا 20 دقيقه قبل از يخچال بيرون بگذاريد،كه با حرارت ژله يكي شود و باعث بريده شدن خامه نشود)را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند و در آخر كمي از آن را مزه كنيد،اگر به نظرتان شكرش كم بود كمي ديگه شكر به آن اضافه كنيد و دوباره خوب هم بزنيد كه شكر درش حل بشه البته فقط اين كار براي خامه هستش و بعد در ظرف مورد نظر ريخته و بگذاريد در يخچال تا خودش را كاملا بگيرد.
اگر ظرفتان مخصوص براي ژله بود منظورم از اين ظرفهاي طرح دار،جنس فلز هست، خواستيد آن را برگردانيد بعد از اينكه كاملا خود را گرفت آن را براي يك لحظه در آب نيم گرم قرار ميدهيم و بعد روي آن را بشقاب يا ظرف مورد نظر را گذاشته و برميگردانيم،دقت كنيد كه فقط يك لحظه چون اگر بيشتر باشد باعث آب شدن ژله ميشود،اگر ديديد كه از ظرف جدا نشد دوباره اين كار را تكرار كنيد.
در آخر هم ميتوانيد با پاستيل هاي رنگي دورشو تزئين كنيد.
طرز تهيه در خارج از ايران :
البته شايد فقط در آلمان اينطور باشد و جاهاي ديگه ژله ها به صورت ديگه تهيه شوند.
مواد لازم،همان چيزهايي بود كه در بالا ذكر شد فقط به جاي 1 ليوان خامه ، schlagsahne) 250) ميلي ليتر خامه.
ژله هايي كه در آلمان وجود داره فقط پودر ژلاتين هست با پودر رنگ،شكر را بايد خودمان اضافه كنيم.
طرز تهيه:
ژله سبز رنگ را در 250 ميلي ليتر آبجوش و 8 قاشق غذاخوري شكر حل كنيد و بگذاريد تا خنك شود، نه در يخچال در همان جايي كه هست،بعد از خنك شدن،وانيل و 250 ميلي ليتر خامه را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا با هم خوب مخلوط شوند و بعد در ظرف مورد نظر ريخته و داخل يخچال بگذاريد تا خودش را كاملا بگيرد.
اگر ظرفتان مخصوص براي ژله بود منظورم از اين ظرفهاي طرح دار،جنس فلز هست، خواستيد آن را برگردانيد بعد از اينكه كاملا خود را گرفت آن را براي يك لحظه در آب نيم گرم قرار ميدهيم و بعد روي آن را بشقاب يا ظرف مورد نظر را گذاشته و برميگردانيم،دقت كنيد كه فقط يك لحظه چون اگر بيشتر باشد باعث آب شدن ژله ميشود،اگر ديديد كه از ظرف جدا نشد دوباره اين كار را تكرار كنيد.