غذاي هندي؛ پاكوراي پنير

آموزش آشپز رايگان

غذاي هندي؛ پاكوراي پنير

۲۳۴ بازديد

غذاي هندي؛ پاكوراي پنير

پنير، آرد نخود، پودر فلفل قرمز، از جمله مواد اصلي تشكيل دهنده اين پاكوراي خوشمزه است.

مواد لازم:

پنير 250 گرم
آرد نخود 8 قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز دو و نيم قاشق چاي‌خوري
پودر انبه يك و يك چهارم قاشق چاي‌خوري
جوش شيرين يك چهارم قاشق چاي‌خوري
آب به مقدار لازم
نمك به ميزان دلخواه
روغن براي سرخ كردن

طرز تهيه:

ابتدا پنير را به شكل مكعب‌هاي كوچك و ضخيم تقسيم كنيد.

پودر فلفل قرمز و انبه را روي قطعات پنير بپاشيد.[درمان سردرد با فلفل قرمز]

درون يك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.[معجون نخود براي ساخت داروهاي تقلبي ]

به مخلوط درون كاسه مقداري آب اضافه كرده و از آن‌ها مايه غليظي تهيه كنيد.

هر كدام از قطعات پنير را درون مايه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد پاكوراي پنير را با سس گوجه فرنگي ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد