پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۳ بازديد
مواد لازم :
گندم پوست كنده | 1 ليوان |
نخود | 1 ليوان |
لوبيا سفيد | 1 ليوان |
عدس | 1 ليوان |
ماش | 1 ليوان |
پياز داغ | 2 قاشق غذاخوري |
آب گوشت | به مقدار لازم |
نمك | به مقدار لازم |
طرز تهيه:
تمام حبوبات را چند ساعتي خيس مي كنيم تا كمي نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ريخته و مي گذاريم بپزد.
پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بياندازد.
بايد مرتب هم بزنيم تا آش ته نگيرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بياندازد.
وقتي آش خوب لعاب دار شد، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم. بايد نيم ساعت ديگر آش بپزد.
در آخر آش را در ظرف مي ريزيم و با بقيه پياز داغ روي آن را تزئين كرده و سرو مي كنيم.