آش دندوني

آموزش آشپز رايگان

آش دندوني

۱۸۳ بازديد

آش دندوني

مواد لازم :

گندم پوست كنده 1 ليوان
نخود 1 ليوان
لوبيا سفيد 1 ليوان
عدس 1 ليوان
ماش 1 ليوان
پياز داغ 2 قاشق غذاخوري
آب گوشت به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم

طرز تهيه:

تمام حبوبات را چند ساعتي خيس مي كنيم تا كمي نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.

سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ريخته و مي گذاريم بپزد.

پس از اينكه حبوبات كمي نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و مي گذاريم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بياندازد.

بايد مرتب هم بزنيم تا آش ته نگيرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بياندازد.

وقتي آش خوب لعاب دار شد، يك قاشق پياز داغ و نمك را اضافه مي كنيم. بايد نيم ساعت ديگر آش بپزد.

در آخر آش را در ظرف مي ريزيم و با بقيه پياز داغ روي آن را تزئين كرده و سرو مي كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد