دستور اول تهيه كيك برنجي:
مواد اوليه:
برنج هندي | 4 فنجان |
بادام هندي | 25 گرم |
نارگيل مكعبي خرد شده | به مقدار لازم |
پودر هل | تعدادي |
شيره قند | 4 فنجان |
آب | 4 فنجان |
طرز تهيه:
برنج را از شب پيش خيس كنيدصبح ، آب آن را خالي كرده و آن را خشك كنيدسپس آن را آسيا كنيدظرفي را برداشته داخل آن آب بريزيد و روي اجاق قرار دهيد ،بعد از 5 دقيقه به آن بادام هندي آسياب شده ، نارگيل ، پودر هل و شيره قند اضافه كنيد.
وقتي شروع به جوشيدن كرد برنج آسيا شده را به آن اضافه كنيدسپس آن را مخلوط كنيد و خواهيد ديد كه كمي نرم مي شودسپس گاز را خاموش كنيد و بگذاريد تا غذا سرد شودبعد كمي روغن يا كره آب كرده در سيني فر ريخته ، آن را پخش كنيد و دوباره مخلوط درست كرده را داخل آن بريزيدروي آن روغن بريزيد و به مدت 30 دقيقه داخل فر بگذاريد.
دستور دوم تهيه كيك برنجي:
موادلازم:
برنج پخته شده |
3 فنجان |
تخم مرغ خوب زده شده |
2 عدد |
آرد |
3 قاشق غذاخوري |
شير |
2/1 فنجان |
نمك |
1 قاشق غذاخوري |
طرزتهيه:
تخم مرغ هاي زده شده را با برنج پخته و خنك شده مخلوط كنيد ، سپس آرد و شير را به آن اضافه كنيد . با قاشق آن را در ظرفي كه مي خواهيد داخل فر بگذاريد ، بريزيد و آن را با يك نان شيريني فشار داده ، آن را پرس كنيد تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزيد تا زمانيكه دو طرف آن قهوه اي شود . با كره و شربت به عنوان كيك داغ يا دسر كنار غذا سرو كنيد .