طرز تهيه كيك برنجي(غذاي كره اي)

۲۱۲ بازديد

كيك برنجي

دستور اول تهيه كيك برنجي:

مواد اوليه:

برنج هندي 4 فنجان
بادام هندي 25 گرم
نارگيل مكعبي خرد شده به مقدار لازم
پودر هل تعدادي
شيره قند 4 فنجان
آب 4 فنجان

طرز تهيه:

برنج را از شب پيش خيس كنيدصبح ، آب آن را خالي كرده و آن را خشك كنيدسپس آن را آسيا كنيدظرفي را برداشته داخل آن آب بريزيد و روي اجاق قرار دهيد ،‌بعد از 5 دقيقه به آن بادام هندي آسياب شده ،‌ نارگيل ، پودر هل و شيره قند اضافه كنيد.

كيك برنجي

وقتي شروع به جوشيدن كرد برنج آسيا شده را به آن اضافه كنيدسپس آن را مخلوط كنيد و خواهيد ديد كه كمي نرم مي شودسپس گاز را خاموش كنيد و بگذاريد تا غذا سرد شودبعد كمي روغن يا كره آب كرده در سيني فر ريخته ،‌ آن را پخش كنيد و دوباره مخلوط درست كرده را داخل آن بريزيدروي آن روغن بريزيد و به مدت 30 دقيقه داخل فر بگذاريد.

كيك برنجي

كيك برنجي

كيك برنجي

دستور دوم تهيه كيك برنجي:

موادلازم:

برنج پخته شده

3 فنجان

تخم مرغ خوب زده شده

2 عدد

آرد

3 قاشق غذاخوري

شير

2/1 فنجان

نمك

1 قاشق غذاخوري

طرزتهيه:

تخم مرغ هاي زده شده را با برنج پخته و خنك شده مخلوط كنيد ،‌ سپس آرد و شير را به آن اضافه كنيد . با قاشق آن را در ظرفي كه مي خواهيد داخل فر بگذاريد ، بريزيد و آن را با يك نان شيريني فشار داده ،‌ آن را پرس كنيد تا به اندازه و ضخامت دلخواه شما برسد . آن را بپزيد تا زمانيكه دو طرف آن قهوه اي شود . با كره و شربت به عنوان كيك داغ يا دسر كنار غذا سرو كنيد .

كيك برنجي

كيك برنجي

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد