كمپوت پنج ميوه

آموزش آشپز رايگان

كمپوت پنج ميوه

۱۷۲ بازديد

كمپوت پنج ميوه

مواد لازم:

زردآلو 5 عدد
هلو 3 عدد
شليل 3 عدد
آلو قرمز 5 عدد
گيلاس 15 عدد
شكر 230 گرم(مي توانيد شكرشو كم و زياد كنيد)
آب يك ليوان و نيم

طرز تهيه:

هسته گيلاس, زردآلو,هلو و شليل را در مي آوريم.( مي توانيد در هم نياوريد ولي موقع خوردن حواستون باشه) .

قابلمه اي را آب ميكنيد اول هلو را با شكر مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم بپزد, بعد از آن بقيه ميوه ها را ريخته و مدت 15 دقيقه مي گذاريم بپزند و وقتي سرد شد ميل ميكنيم.

براي نگهداري از كمپوت آن را بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد