پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۲ بازديد
مواد لازم:
زردآلو | 5 عدد |
هلو | 3 عدد |
شليل | 3 عدد |
آلو قرمز | 5 عدد |
گيلاس | 15 عدد |
شكر | 230 گرم(مي توانيد شكرشو كم و زياد كنيد) |
آب | يك ليوان و نيم |
طرز تهيه:
هسته گيلاس, زردآلو,هلو و شليل را در مي آوريم.( مي توانيد در هم نياوريد ولي موقع خوردن حواستون باشه) .
قابلمه اي را آب ميكنيد اول هلو را با شكر مدت 10 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم بپزد, بعد از آن بقيه ميوه ها را ريخته و مدت 15 دقيقه مي گذاريم بپزند و وقتي سرد شد ميل ميكنيم.
براي نگهداري از كمپوت آن را بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد.