پتاژ قارچ با پنير پيتزا

آموزش آشپز رايگان

پتاژ قارچ با پنير پيتزا

۱۶۵ بازديد

پتاژ قارچ با پنير پيتزا

مواد لازم :

آرد گندم

نصف پيمانه

شير

يك ليتر

آب ‌مرغ

شش پيمانه

قرص عصاره مرغ

يك عدد

قارچ ورق شده

۲۰۰ گرم

آب

چهار پيمانه

خامه

۱۰۰ گرم

پنيرپيتزا رنده شده

نصف پيمانه

نمك، فلفل و پودر سير

يك قاشق چايخوري

كره

۲۵ گرم

آبليمو

به ميزان لازم

طرز تهيه :

شير را با آرد مخلوط كرده و آن را از صافي رد كنيد. سپس، آب و آب‌مرغ را به آن افزوده، بعد نمك، فلفل و پودرسير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد، تا جوش بيايد. سپس قارچ را افزوده و آن‌گاه حرارت را كم كنيد و در حدود۲۰ دقيقه فرصت دهيد تا قارچ بپزد، در اين هنگام پنير رنده شده را اضافه كرده و در حدود پنج دقيقه روي حرارت قرار دهيد بعد، شعله را خاموش كرده، در اين هنگام آبليمو به آن زده و داخل ظرف كشيده و يك حلقه ليمو ترش كنار ظرف آويزان كنيد و خامه را به آن افزوده و به صورت دايره‌اي وسط پتاژ بريزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد