پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۶۵ بازديد
مواد لازم :
آرد گندم |
نصف پيمانه |
شير |
يك ليتر |
آب مرغ |
شش پيمانه |
قرص عصاره مرغ |
يك عدد |
قارچ ورق شده |
۲۰۰ گرم |
آب |
چهار پيمانه |
خامه |
۱۰۰ گرم |
پنيرپيتزا رنده شده |
نصف پيمانه |
نمك، فلفل و پودر سير |
يك قاشق چايخوري |
كره |
۲۵ گرم |
آبليمو |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
شير را با آرد مخلوط كرده و آن را از صافي رد كنيد. سپس، آب و آبمرغ را به آن افزوده، بعد نمك، فلفل و پودرسير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد، تا جوش بيايد. سپس قارچ را افزوده و آنگاه حرارت را كم كنيد و در حدود۲۰ دقيقه فرصت دهيد تا قارچ بپزد، در اين هنگام پنير رنده شده را اضافه كرده و در حدود پنج دقيقه روي حرارت قرار دهيد بعد، شعله را خاموش كرده، در اين هنگام آبليمو به آن زده و داخل ظرف كشيده و يك حلقه ليمو ترش كنار ظرف آويزان كنيد و خامه را به آن افزوده و به صورت دايرهاي وسط پتاژ بريزيد.