طرز تهيه سس ورستر شاير
آماده سازي: 15 دقيقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقيقه
مواد لازم جهتتهيه سس ورستر شاير:
روغن زيتون | 2 قاشق چاي خوري |
پياز خرد شده | 1 عدد |
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده | 1 عدد |
سركه | 2 فنجان |
شربت ذرت | 1 و 1/2 فنجان |
آب | 1 فنجان |
ليمو شيرين پوست كنده و درشت خرد شده | نصف ليمو |
ترب سفيد رنده شده | 2 قاشق غذاخوري |
فيله ماهي خشك و خرد شده | 1 و 1/2 قاشق غذاخوري |
سير خرد شده | 2 حبه بزرگ |
نمك | 1 قاشق چاي خوري |
فلفل سياه | 3/4 قاشق چاي خوري |
ميخك پودر شده | 1/8 قاشق چاي خوري |
طرز تهيهسس ورستر شاير:
روغن زيتون را داخل ماهي تابه بزرگي ريخته و روي حرارت ملايم گرم مي كنيم. پياز و فلفل سبز را اضافه كرده حدودا 3 دقيقه روي حرارت مي گذاريم تا پياز نرم بشود.
سركه، شربت ذرت، آب، ليمو، ترب سفيد، ماهي، سير، نمك، فلفل سياه و ميخك ا اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم به جوش بيايد. سپس حرارت را كم مي كنيم و حدود 40 دقيقه روي حرارت كم مي گذاريم تا كم كم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در اين مدت هم چند دقيقه يكبار هم ميزنيم.
سس را در ظرف مورد نظر (نبايد آلومينيومي باشد) مي ريزيم و روي ظرف را مي پوشانيم و اجازه مي دهيم سس خنك بشود.
نكته در مورد نگهداري سس ورسترشاير:
* از اين مقدار مواد اوليه 3 فنجان سس بدست مي آيد.
* اين سس در يخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابليت نگهداري دارد.