نحوه دم كردن چاي سبز

آموزش آشپز رايگان

نحوه دم كردن چاي سبز

۱۶۲ بازديد

روش دم كردن چاي سبز , چاي سبز, آشپزي

چاي سبز

مواد لازم :

چاي سبز

3 قاشق غذاخوري

شكر

2 قاشق غذاخوري

هل خرد شده

8 قطعه

آب جوش

2 ليوان

نعناع سبز

كمي

روش نگهداري و دم كردن چاي سبز :

چاي سبز-براي تازه و معطر ماندن چاي سبز بهتر است آن را در ظرفي تيره بريزيد و در محلي تاريك و به دور از نور و رطوبت نگهداري كنيد.براي هر نفر 1 قاشق مرباخوري چاي سبز را در قوري ريخته و به ازاي هر يك قاشق، 1 ليوان آب داغ با دماي 80 تا 85 درجه به آن اضافه كرده و درب قوري را به مدت 7 تا 8 دقيقه بگذاريد. سپس آن را بنوشيد.چاي سبز مانند چاي سياه نيازي به دم كردن روي حرارت ندارد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد