پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۶۲ بازديد
چاي سبز
مواد لازم :
چاي سبز |
3 قاشق غذاخوري |
شكر |
2 قاشق غذاخوري |
هل خرد شده |
8 قطعه |
آب جوش |
2 ليوان |
نعناع سبز |
كمي |
روش نگهداري و دم كردن چاي سبز :
چاي سبز-براي تازه و معطر ماندن چاي سبز بهتر است آن را در ظرفي تيره بريزيد و در محلي تاريك و به دور از نور و رطوبت نگهداري كنيد.براي هر نفر 1 قاشق مرباخوري چاي سبز را در قوري ريخته و به ازاي هر يك قاشق، 1 ليوان آب داغ با دماي 80 تا 85 درجه به آن اضافه كرده و درب قوري را به مدت 7 تا 8 دقيقه بگذاريد. سپس آن را بنوشيد.چاي سبز مانند چاي سياه نيازي به دم كردن روي حرارت ندارد.