كشمش پلو با گوشت تكه

آموزش آشپز رايگان

كشمش پلو با گوشت تكه

۱۸۲ بازديد

كشمش پلو با گوشت

كشمش پلو با گوشت

مواد لازم:

برنج 4 پيمانه گوشت ( ترجيحا گوسفند ) 500 گرم كشمش 1 پيمانه پياز متوسط 2 عدد كره به ميزان لازم زعفران نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين ، كاري به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج رو كه از قبل با آب ولرم و نمك خيس كرده بوديد به روش معمول آبكش كنيد و بذاريد تا دم بكشه.

پياز ها رو خرد كنيد و پياز داغ رو آماده كنيد نياز نيست پياز خيلي سرخ بشه. وقتي پياز سبك شد ، زردچويه رو اضافه كنيد و بعد از يه تفت تكه هاي گوشت رو كه درشت خرد كرديد با پياز تفت بديد ، كاري و دارچين رو هم همراه با كمي زعفران به گوشت اضافه كنيد.

من معمولا به ميزاني از ادويه استفاده ميكنم كه ضمن اينكه تو طعم غذا تاثير خوبي ميذاره ولي باعث نميشه كه طعم ادويه تو غذا قالب باشه .

گوشت رو با مقدار كمي آب و شعله خيلي ملايم بپزيد . اينكه آب گوشت كم باشه خيلي مهمه و باعث خوش طعم شدنش ميشه . هر وقت آب گوشت تموم شد و به روغن افتاد دوباره كمي آب اضافه كنيد تا گوشت بپزه در نهايت گوشتتون بايد يك استكان آب غليظ داشته باشه. كشمش رو از قبل خيس كنيد ، كره رو با مقداري روغن بذاريد روي حرارت تا داغ بشه و كشمش رو سرخ كنيد.

براي سرو اين غذا برنج رو با مقداري زعفران و كشمش مخلوط كنيد و داخل ظرف بكشيد و همراه با گوشت سرو كنيد.

اين روش پخت كشمش پلو شماليه و يكي از غذاهاي اصلي براي شب هاي محرم كه به عنوان نذري داده ميشه. ممكنه تو شهر هاي مختلف كشمش پلو به روش هاي ديگه اي پخته بشه .ميتونيد كشمش پلو رو با مرغ هم درست كنيد.

نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد