كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند

۱۷۰ بازديد

بادام زميني يكي از آن خوردني‌هاي سريع و مقوي است كه مي‌گويند اگر آدم را نكُشد، معتاد مي‌كند. توان اين را دارد كه با آن مزه دودي و خاكي‌ و عطر نافذش، آنقدر آدم را سرگرم كند كه شكم، پيام سيري را دريافت نكند. بادام زميني پر از پروتئين است.

به گياهخواران، زيادي پيشنهاد شده و هر روز گونه تازه‌اي از روغن، بيسكوئيت، مزه، كره و كيك آن به بازار مي‌آيد. چربي مفيد دارد و انواع ويتامين‌هايي كه يك بدن سالم نياز دارد، تا حد زيادي در اين دانه‌هاي زيباي روغني وجود دارد. بادام زميني يكي از آجيل‌هاي دم‌دستي در آمريكاست و در بعضي از غذاخوري‌هاي سريع، مجاني كنار ساندويچ و نوشيدني‌ها سرو مي‌شود.
كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند
بادام‌زميني يكي از شناخته‌شده‌ترين غذاهايي است كه حساسيت به آن كشنده است و حتي ذره‌اي از آن مي‌تواند واكنش حساسيت‌زاي بسيار خطرناكي در بدن به وجود بياورد.
حال مي‌خواهيم روش آماده كردن كره بادام زميني را بگوييم كه يكي از بهترين صبحانه‌هاي سالم و سريع و خوب‌وزود در دنياست. با يك دستگاه مخلوط‌كن يا آسياب برقي مي‌توانيد هميشه كره بادام‌زميني خانگي خودتان را آماده كنيد و از شر شيشه‌هاي بازاري با انواع افزودني‌ها و مواد نگهدارنده مضر، راحت شويد. آماده كردنش درست شبيه كره فندق شكلاتي است.
يك ساندويچ كره بادام‌زميني مي‌تواند يك همدم مهربان و خوشمزه و سالم صبحگاهي باشد وقتي خيلي ميلي به غذا نداريد، يا از شدت عجله و سرعت زندگي، زماني براي يك وعده كامل غذايي نداريد. گفته شده همين يك لقمه كره بادام‌زميني اول صبح مي‌تواند، احتمال سكته قلبي را كم كند.
كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند
مواد لازم:
– دو پيمانه بادام زميني خام و پوست‌گرفته – نوك قاشق چاي‌خوري نمك دريا
اگر مي‌خواهيد چرب باشد:
– يك تا دو قاشق غذاخوري روغن (روغن بادام‌زميني، يا هر نوع ديگري)
اگر مي‌خواهيد شيرين يا مزه‌دار باشد:
– يك تا دو قاشق غذاخوري عسل يا شكلات
روش آماده‌كردن:
۱- بهترين مزه را مي‌توانيم از بادام‌هاي بو داده يا رُست‌شده بگيريم. وقتي دانه‌هاي روغني را در فر يا ماهيتابه تفت مي‌دهيم، روغنش در مي‌آيد و مزه‌اش آزاد مي‌شود. اينطوري راحت‌تر هم در آسياب نرم شده و خوش‌بوتر هم خواهد شد. براي همين بهتر است دانه‌هاي پوست‌گرفته را روي كاغذ مخصوص در سيني فر بريزيم و حدود ده دقيقه در فر داغ با دماي ۱۷۵ درجه بگذاريم. در اين مدت بايد بادام‌ها را زير و رو كنيم تا يكسان طلايي‌رنگ شوند.
كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند
۲- وقتي هنوز دانه‌ها گرم هستند، آنها را در آسياب برقي مي‌ريزيم و حدود يك دقيقه روي دور متوسط آنها را خرد مي‌كنيم.
اگر دوست داريد يك جاهايي لذت چشيدن دانه‌هاي ريز و درشت بادام‌ها را در كره‌تان حس كنيد و بيشتر زير دندان بيايد، در اين مرحله سه تا چهار قاشق از دانه‌هاي نيمه‌خرد را برداريد و كنار بگذاريد و در آخرين مرحله اضافه كنيد.
۳- زمان آسياب‌ كردن تقريبا ۵-۷ دقيقه است اما بهتر است اين زمان را يك دقيقه‌اي كنيم. يعني هر يك دقيقه دستگاه را خاموش كنيم. يك‌بار دانه‌هاي خُردشده را هم بزنيم و ببينيم كه چقدر مانده تا شكل كره‌اي بگيرد. بعد دوباره دستگاه را يك دقيقه روشن‌ مي‌كنيم تا حدود ۵ دقيقه از چرخش مواد بگذرد. اينطوري از مرحله سخت تا روان شدن يك مايع كرم‌رنگ را زيرنظر مي‌گيريد.
۴- وقتي كه ديگر شكل بادام‌ها از بين رفت و شكل نيمه مايع چربي را به خود گرفت، به اندازه دلخواه كمي نمك و روغن اضافه مي‌كنيم.
كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند
اگر مي‌‌خواهيد محصول نهايي، شيرين باشد بقيه مواد شيرين‌كننده و طعم‌دار را در دستگاه بريزيد. دوباره دستگاه را روشن كنيد تا مواد يك‌دست شود. اگر هم كمي بادام نيمچه خرد و خاكشير از قبل كنار گذاشتيم، در اين مرحله اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم در دور نهايي چرخش در دستگاه با بقيه دوستان له و لورده‌اش، همراه شود.
كره بادام‌زميني آماده است. بايد در يك ظرف شيشه‌اي پاكيزه و در دار، بريزيم و در يخچال نگهداري كنيم. كَره ما در دماي پايين‌تر، سفت‌تر هم مي‌شود و قيافه و كش‌آمدنش بيشتر شبيه نوع بازاري‌اش خواهد شد.
كره بادام زميني اگر نكُشد، معتاد مي‌كند
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد