پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۳ بازديد
وقتي اسم املت آورده مي شود ناخوداگاه ياد املت گوجه فرنگي و تخم مرغ مي افتيم. حال آنكه مكزيكي ها همين املت را كمي متفاوت تر درست مي كنند كه از آن سادگي املت معمولي درمي آيد و بسيار خوشمزه مي شود.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر
اگر مي خواهيد املت طعم بهتري داشته باشد ميتوانيد گوجه فرنگي ها را رنده كنيد.
- 3 ق س روغنزيتون
- 2 عدد سير رنده شده
- 1 عدد پياز
- 1 عدد فلفل دلمهاي قرمز
- 1 عدد فلفل قرمز خردشده
- 1 ق چ فلفل پاپريكا
- 5-4 عدد گوجهفرنگي خردشده
- 2 /1 ق چ زيره
- 6 عدد تخممرغ
- به ميزان لازم نمك و فلفل
- 2 /1 پيمانه جعفري خردشده
- 2 ق س گشنيز خرد شده
1. در يك تابه مناسب مقداري روغنزيتون بريزيد و آن را روي حرارت متوسط قرار دهيد. سير و پياز را داخل آن بريزيد و آنها را به مدت دو دقيقه تفت دهيد. حالا فلفل دلمهاي، گشنيز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه كنيد و آ به مدت 5-4 دقيقه تفت دهيد.
2. حالا گوجهفرنگيهاي خردشده، فلفل پاپريكا، زيره، نمك و فلفل را اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد سپس حرارت را كم كنيد و به مدت 5 دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي غليظ شود.
3. به كمك قاشق شش حفره داخل مواد ايجاد كنيد سپس تخممرغها را داخل آن حفرهها بشكنيد. در تابه را بگذاريد و به مدت 4 تا 8 دقيقه صبر كنيد تا تخممرغها كاملاً بپزند. حالا تابه را از روي حرارت برداريد، آن را با مقداري فلفل و جعفري خردشده تزيين كرده و سرو كنيد.
فوت و فن2. حالا گوجهفرنگيهاي خردشده، فلفل پاپريكا، زيره، نمك و فلفل را اضافه كنيد. حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد سپس حرارت را كم كنيد و به مدت 5 دقيقه صبر كنيد تا مواد كمي غليظ شود.
3. به كمك قاشق شش حفره داخل مواد ايجاد كنيد سپس تخممرغها را داخل آن حفرهها بشكنيد. در تابه را بگذاريد و به مدت 4 تا 8 دقيقه صبر كنيد تا تخممرغها كاملاً بپزند. حالا تابه را از روي حرارت برداريد، آن را با مقداري فلفل و جعفري خردشده تزيين كرده و سرو كنيد.
اگر مي خواهيد املت طعم بهتري داشته باشد ميتوانيد گوجه فرنگي ها را رنده كنيد.