پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۸۱۱ بازديد
اگر مي خواهيد مهمان هاي تان را با يك دسر متفاوت غافلگير كنيد، پيشنهاد ميكنيم اين دسر را درست كنيد. تارت توت فرنگي يكي از انواع تارت هايي است كه هم خوشمزه و هم بسيار زيبا است.
مواد لازم براي خميرتارت
- 2 /1 پيمانه شكر
- 2 /1 1 پيمانه آرد
- 150 گرم كره
- 8 /1 ق چ نمك
- 3-2 ق س آب سرد
- 2/1 و 1 پيمانه شير
- 2/1 پيمانه پودر قند
- 1 ق س سر پر آرد
- 2 عدد زرده تخممرغ
- 1 ق س كره
- 8 /1 ق چ وانيل
- 1 ق س سر پر نشاسته ذرت
- مقداري توتفرنگي دو نيم شده
1. براي آماده كردن خمير تارت آرد، نمك و شكر را در كاسهاي گود ريخته، چند بار الك كنيد. كره را به قطعات ريز خرد كرده و به كاسه اضافه كنيد.
2. با نوك انگشتان كره را به خورد آرد دهيد، تا مخلوط به شكل خرده نان در آيد. سپس آب سرد را آرام آرام اضافه كنيد تا مواد خميري شوند.
3. اين خمير را به آرامي تا جايي ورز دهيد كه مواد به خوبي مخلوط شوند. اگر مواد بيشتر از حد ورز داده شود، خمير تارت سفت ميشود. خمير را به مدت نيم ساعت در كيسه پلاستيكي در يخچال استراحت دهيد.
4. سپس آن را درسطح آرد پاشي شده، با وردنه پهن كنيد و به اندازه قالب برش بزنيد. خمير را در محفظه قالب پهن كنيد. بعد از اينكه همه خمير قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در كف تارت ايجاد كنيد.
5. پس از آن قالب را در فر از پيش گرم شده با 200 درجه سانتيگراد قرار بدهيد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده ، بگذاريد تارتها خنك شوند.
روش تهيه كرم كاستارد:
2. با نوك انگشتان كره را به خورد آرد دهيد، تا مخلوط به شكل خرده نان در آيد. سپس آب سرد را آرام آرام اضافه كنيد تا مواد خميري شوند.
3. اين خمير را به آرامي تا جايي ورز دهيد كه مواد به خوبي مخلوط شوند. اگر مواد بيشتر از حد ورز داده شود، خمير تارت سفت ميشود. خمير را به مدت نيم ساعت در كيسه پلاستيكي در يخچال استراحت دهيد.
4. سپس آن را درسطح آرد پاشي شده، با وردنه پهن كنيد و به اندازه قالب برش بزنيد. خمير را در محفظه قالب پهن كنيد. بعد از اينكه همه خمير قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در كف تارت ايجاد كنيد.
5. پس از آن قالب را در فر از پيش گرم شده با 200 درجه سانتيگراد قرار بدهيد. بعد از اين مدت قالب را بيرون آورده ، بگذاريد تارتها خنك شوند.
1. ابتدا آرد، نشاسته ذرت و پودر قند را در شير سرد حل كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. مخلوط را مدام هم بزنيد تا غليظ شود.
2. در ظرفي ديگر زردهها را با وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي هم بزنيد. سپس آن را به مخلوط اوليه اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا تخممرغ در مايه نبندد. به مدت يك تا دو دقيقه مخلوط را روي حرارت ملايم هم بزنيد.
3. پس از آن كره را به مواد اضافه كرده و از روي حرارت برداريد. زمان دهيد تا كرم سرد شود.
نكته: براي اينكه كرم تا زماني كه سرد مي شود رويه نبندد، بايد هر از گاهي آن را هم زد يا اينكه با محافظ غذا روي آن را پوشاند طوري كه محافظ با سطح كرم تماس داشته باشد.
4. نانهاي تارت را از قالب در آورده و در آنها كرم كاستارد بريزيد. روي تارتها را با توت فرنگي نيمه شده و كمي خامه تزيين كنيد.
يه جور ديگه
2. در ظرفي ديگر زردهها را با وانيل مخلوط كرده و با همزن برقي هم بزنيد. سپس آن را به مخلوط اوليه اضافه كنيد و سريع هم بزنيد تا تخممرغ در مايه نبندد. به مدت يك تا دو دقيقه مخلوط را روي حرارت ملايم هم بزنيد.
3. پس از آن كره را به مواد اضافه كرده و از روي حرارت برداريد. زمان دهيد تا كرم سرد شود.
نكته: براي اينكه كرم تا زماني كه سرد مي شود رويه نبندد، بايد هر از گاهي آن را هم زد يا اينكه با محافظ غذا روي آن را پوشاند طوري كه محافظ با سطح كرم تماس داشته باشد.
4. نانهاي تارت را از قالب در آورده و در آنها كرم كاستارد بريزيد. روي تارتها را با توت فرنگي نيمه شده و كمي خامه تزيين كنيد.
- اگر عجله داشتيد مي توانيد كرم كاستارد آماده تهيه كنيد و طبق دستور روي بسته آن را درست كنيد.
-به جاي كرم كاستارد ميتوانيد از خامه فرم گرفته شيرين هم روي نانهاي تارت بريزيد. به اين ترتيب تارتهايتان سريعتر آماده ميشوند.
از كجا بخريم؟
- كرم كاستارد را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.
-به جاي كرم كاستارد ميتوانيد از خامه فرم گرفته شيرين هم روي نانهاي تارت بريزيد. به اين ترتيب تارتهايتان سريعتر آماده ميشوند.
از كجا بخريم؟
- كرم كاستارد را از فروشگاه هاي لوازم قنادي تهيه كنيد.