طرز تهيه بيسكويت نخودي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه بيسكويت نخودي

۱۶۶ بازديد

مواد لازم براي بيسكويت نخودي,نكاتي براي پخت بيسكويت

بيسكويت نخودي

بيسكويت نخودي خوشمزه براي اعياد و مناسبتها
آماده سازي و پخت بيسكويت نخودي :

50 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه بيسكويت نخودي :

آرد سفيد 2 پيمانه
آرد نخودچي 1 پيمانه
پودر شكر 1 پيمانه
كره 220 گرم
هل پودر شده 1 قاشق چاي خوري
وانيل 1 قاشق چاي خوري
شير 1/2 پيمانه
پسته يا بادام براي تزئين به ميزان لازم

طرز تهيه بيسكويت نخودي :

ابتدا آردها ( آرد سفيد و آرد نخودچي ) را مخلوط و الك كرده در ماهيتابه با حرارت كم حدود 15-20 دقيقه تفت مي دهيم. احتياج نيست آرد تغيير رنگ دهد فقط بوي خامي آرد برود ، سپس دوباره آرد را الك كرده و كنار گذاشته تا خنك شود.
در ظرف ديگر كره نرم شده را با شكر هم زده و بعد آردهاي تفت داده را همراه با هل و وانيل با دست مخلوط مي كنيم و شير را كم كم اضافه مي كنيم شايد كمتر يا بيشتر از ميزان گفته لازم شود.
من كمتر از ميزان گفته شده استفاده كردم. سپس خمير را مدت 10 دقيقه در محيط آشپزخانه قرار مي دهيم.
بعد از خمير توپي كوچك درست كرده و با پسته يا بادام تزيين مي كنيم در سيني فر كاغذ روغني گذاشته با حرارت 180 به مدت 10 دقيقه تا زير شيريني طلايي شود قرار مي دهيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد