دستور تهيه حلواي عربي

مواد لازم براي تهيه حلواي مقوي به سبك عرب ها
آرد گندم ۳ پيمانه
شير خشك ۲ پيمانه
شكر ۳ پيمانه
آب ۱ پيمانه
گلاب نصف پيمانه
هل ۲ قاشق غذاخوري
زعفران نصف قاشق چاي خوري
كره ۴۰۰ گرم
روغن مايع نصف ليوان
طرز تهيه :
ابتدا آرد را روي حرارت ملايم تفت دهيد و در دقايق پاياني تفت شير خشك را اضافه كنيد و تا زماني كه طلايي شود، تفت دهيد.
سپس از روي حرارت برداريد و آرد را همراه شير خشك الك كنيد.
در ادامه، كره و روغن را اضافه كنيد و مواد را همراه آن روي حرارت ملايم دوباره كمي تفت دهيد تا روغن جذب مواد شود.
سپس مواد را از روي حرارت برداريد و بگذاريد كمي خنك شود.
در اين فاصله آب و گلاب، هل و زعفران و شكر را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا شيره نسبتاً غليظي تهيه شود سپس به آرامي شيره را به مخلوط آرد اضافه و در ظرف مناسب با كمي خلال پسته تزئين كنيد.