كيك گردو با ارده و شيره انگور

۱۶۲ بازديد

كيك گردو با ارده و شيره انگور

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

آرد 2 ليوان

كره 30 گرم

روغن مايع 1/2 ليوان

بيكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري

شيره انگور 1 ليوان

گردو 1 ليوان خرد شده

ارده 1/2 ليوان

وانيل 1/4 قاشق چاي خوري

طرز تهيه:

1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها به مدت 5 دقيقه خوب هم مي‌زنيم تا حجيم شوند سپس روغن و كره نرم‌شده در محيط را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

2. شيره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه مي‌دهيم ، نيمي از گردو و وانيل را ريخته و در انتها آرد و بيكينگ‌پودر را الك كرده و با مواد كاملا مخلوط مي‌كنيم.

3. مواد را در قالب چرب‌شده ريخته و روي آن نيمي ديگر از گردوها را مي‌ريزيم و در فر از قبل گرم‌شده با دماي 180 – 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 45 دقيقه – 1 ساعت قرار مي‌دهيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد