پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۶ بازديد
طرز تهيه يك مرباي بدون پخت!!
اين مربا بدون پخت است و در كنار چايي بسيار زيبا و خوشمزه ميشه. اين مربا را هنگامي كه ميهمان داريد در كنار چايي سرو كنيد .هم به صورت تنها ميتوان خورد و هم اگر كسي مايل باشد ميتواند داخل چايي بي اندازد كه باز چايي طعم خوبي ميگيرد.
مواد تهيه:
را به طور دقيق نمي توان گفت بستگي به ظرف شما دارد.
ليمو ترش سالم و بي لك شيرازي نيم كيلو
شكر به مقدار لازم
چوب دارچين چند تكه
هل سبز درسته چند عدد كمي با دست فشار دهيد كه بشكنند تا عطر ان در مربا بيرون بزند
ليمو ترشها را بعد از شستن خوب خشك كنيد سپس انها را حلقه هاي باريك برش دهيد و هسته هاي ان را با نوك يك چاقو جدا كنيد.سپس حلقه هاي ليمو را به ترتيب داخل يك ظرف شيشه اي كه در ان محكم شود بچينيد و لابه لاي ان شكر بريزيد (زياد بريزيد)تكه هاي چوب دارچين و هل را نيز لا بلا قرار دهيد.تمام شيشه را پر كنيد و در انتها نيز مقدار زيادي شكر روي ليموها بريزيد. و در ان را محكم كنيد و روزها جلوي نور افتاب بگذاريد. و شبها داخل اشپزخانه.اگر بعد از چند روز سر شيشه خالي شد مجددا روي ان شكر بريزيد.بعد از تقريبا 1 ماه اين مربا اماده است.تا دير نشده اين مربا را درست كنيد.من خيلي وفت پيش اين مربا را درست كردم و شب قبل انرا در كنار چايي سرو كردم. در 2 نوبت به ان شكر اضافه كردم.يك بار ان را در عكس ببينيد كاملا سطح مايع پايين رفته است. گاهي نيز من شيشه را بر مي داشتم و انرا تكان ميدادم. اضافه كردن دارچين و هل اختياري است و در دستور اصلي نبوده اما به نظر من عطر خوبي به ان ميدهد.
من تمام ابليموي باقي مانده از نصف كردن ليمو را درون شيشه ريختم كمي مربا ترش تر و ابكي تر از هميشه شده است. بنابراين از هميشه شكر بيشتري استفاده شد.