پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۲ بازديد
نحوه درست كردن شربت ريواس
مواد لازم براي شربت ريواس :
ريواس | يك و نيم كيلو |
آب | 2 ليوان |
شكر | 4 ليوان |
نعناع يا پونه | يك ساقه كوچك |
طرز تهيه شربت ريواس : ريواس را خوب شسته سپس پوست ريواس را كنده و دوباره ريواس را شسته و با دو ليوان آب روي حرارت كم بگذاريد تا يك ربع ساعت بجوشد . شعله را خاموش كنيد و آب آن را از صافي رد كنيد در ليوان بريزيد تا دو ليوان آب ريواس داشته باشيد اگر كمتر بود آب روي آن بريزيد بعد در ظرف بزرگتر ريخته و چهار ليوان شكر اضافه كنيد ديگر نيازي به حرارت ندارد.
درب ظرف را ببنديد فقط گاهي به شربت سر بزنيد و يكي دو بار آنرا هم بزنيد تا شكر خوب در آب حل شود يك ساقه كوچك نعناع يا پونه را در شهد بيندازيد و ده الي دوازده ساعت بماند در اين فاصله هم شكر حل شده و هم پونه ، عطرش را به شربت ميدهد . شربت آماده است در بطري شيشه اي بريزيد و در يخچال بگذاريد .