پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۶ بازديد
وقتي كه قرار است با سيب كيك يا شيريني درست كنيد بهترين طعم دهنده آن دارچين است يعني به هيچ جيز ديگر حتي فكر هم نكنيد. اين كيك هم تركيب خوشمزه اي است از سيب، دارچين، كشمش و گردو. اين كيك براي صبحانه هم ايده آل است. بپزيد و از طعم بي نظيرش لذت ببريد.

- 1پيمانه آرد
- 2 /1 پيمانه شكر
- 2 /1 پيمانه شير
- 2 تخم مرغ
- 75 گرم كره
- 1 ق م بيكينگ پودر
- نوك ق چ وانيل
- 1 ق م دارچين
- 1 سيب بزرگ
- 1 ق س كشمش
- 1 ق س گردوي
- خرد شده
- روغن مايع
1.سيب را خلالي يا چهارگوش ريز كنيد و در تابه باكمي كره تفت دهيد؛ به همين ترتيب كشمشها و گردو را هم اضافه كنيد و تفت دهيد. فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سطح قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد و با روغن مايع چرب كنيد.
2.كره را در دماي اتاق نرم كرده، در يك ظرف مناسب شكر را به آن بيفزاييد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا سفيد شده و پف كند. تخممرغها را به آن اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. همچنين وانيل و بيكينگ پودرو دارچين را افزوده و آنقدر بزنيد تا مواد كاملا يكدست شوند. دراين مرحله شير را بيفزاييد و بعد از آن آرد را به تدريج به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد.
3.مواد آماده شده (سيب، كشمش و گردو) را در قالب بريزيد و بعد مايه كيك را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف كنيد. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقيقه قرار دهيد. بعد از پخت،بلافاصله كيك را از فر بيرون نياوريد و اجازه دهيد در همان فر سرد شود. وقتي كاملا سرد شد، كاغذها را از آن جدا كرده و سرو كنيد.