پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۹ بازديد
مواد لازم:
1. مغز گردو را با سبزي مي سائيم يا چرخ مي كنيم، مغز گردو و سبزي را با رب انار و گلپر و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم. آنگاه روي سطح ماهي ك مي كارد مي كشيم. بالههاي ماهي را با قيچي مي گيريم، داخل گوشهاي ماهي را خالي مي كنيم.
2. شكم ماهي را يك چاك كوچك ميدهيم، محتويات شكم ماهي را خارج مي كنيم. بعد ماهي را تميز مي شوئيم و مي گذاريم در صافي بماند تا آبش برود. سپس داخل شكم ماهي را از مايه مغز گردو و سبزي كه حاضر كردهايم پر مي كنيم.
3. دو لبه شكم ماهي را جفت مي كنيم و با نخ و سوزن بخيه ميزنيم. سپس سر و دم ماهي را بهم ميآوريم و ماهي را گرد كرده در يك قابلمه مناسب قرار مي دهيم و زير و روي آن آتش زغال ريخته و ماهي را در حرارت ملايم ميپزيم.
4. امروزه اين خوراك ماهي را نيز مي توان در فر به طريق آسان تر طبخ نمود. يعني بعداز آنكه شكم ماهي را پر كرديم و دوختيم سيني فر را كمي چرب ميكنيم، كمي آرد ميپاشيم و ماهي را از پهلو روي سيني قرار ميدهيم.
5. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت يكساعت و نيم ميپزيم. در اين فاصله مقداري سس متشكل از آب انار و يك قاشق كره آب كرده و زعفران روي آن ميدهيم تا ماهي خوشرنگ شود.
- ماهي سفيد بزرگ _ ۱ عدد
- سبزيهاي معطر: نعناع، خنش (خلواش), چوچاق _ يك دسته
- رب انار _ ۲ قاشق غذاخوري
- مغزگردو _ ۲۰۰ گرم
- نمك و فلفل و گلپر _ به اندازه كافي
1. مغز گردو را با سبزي مي سائيم يا چرخ مي كنيم، مغز گردو و سبزي را با رب انار و گلپر و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم. آنگاه روي سطح ماهي ك مي كارد مي كشيم. بالههاي ماهي را با قيچي مي گيريم، داخل گوشهاي ماهي را خالي مي كنيم.
2. شكم ماهي را يك چاك كوچك ميدهيم، محتويات شكم ماهي را خارج مي كنيم. بعد ماهي را تميز مي شوئيم و مي گذاريم در صافي بماند تا آبش برود. سپس داخل شكم ماهي را از مايه مغز گردو و سبزي كه حاضر كردهايم پر مي كنيم.
3. دو لبه شكم ماهي را جفت مي كنيم و با نخ و سوزن بخيه ميزنيم. سپس سر و دم ماهي را بهم ميآوريم و ماهي را گرد كرده در يك قابلمه مناسب قرار مي دهيم و زير و روي آن آتش زغال ريخته و ماهي را در حرارت ملايم ميپزيم.
4. امروزه اين خوراك ماهي را نيز مي توان در فر به طريق آسان تر طبخ نمود. يعني بعداز آنكه شكم ماهي را پر كرديم و دوختيم سيني فر را كمي چرب ميكنيم، كمي آرد ميپاشيم و ماهي را از پهلو روي سيني قرار ميدهيم.
5. در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت يكساعت و نيم ميپزيم. در اين فاصله مقداري سس متشكل از آب انار و يك قاشق كره آب كرده و زعفران روي آن ميدهيم تا ماهي خوشرنگ شود.