مجي خورش يا خورش عدس شمالي

آموزش آشپز رايگان

مجي خورش يا خورش عدس شمالي

۲۵۶ بازديد

غذاهاي محلي ايران (2)

مواد لازم براي چهار نفر:
  • عدس ۲۵۰ گرم سيب¬زميني دو عدد
  • مغز گردو يك پيمانه
  • تخم مرغ دو عدد
  • پياز متوسط چهار عدد
  • رُب اَنار سه قاشق سوپخوري
  • آب پنج پيمانه
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  • زردچوبه به ميزان لازم دارچين به ميزان لازم
طرزتهيه
1. عدس را هم¬راه سيب¬زميني، يك عدد پياز خردشده و سه پيمانه آب بپزيد. بعد از پخت، پوره كرده باقيمانده پيازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بيفزاييد و سپس به مواد پوره¬شده اضافه كنيد. مغز گردو، رُب اَنار، نمك، فلفل سياه، دارچين و دو پيمانه آب را به مواد پوره¬شده اضافه نماييد.
2. روي حرارتِ ملايم قرار دهيد تا خورش غليظ شود. در اواخر پخت، تخم¬مرغ¬ها را در آن بشكنيد. وقتي سفت شد تخم¬مرغ را مي¬توانيد روي خورش پخته شده قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد