پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۵۶ بازديد
مواد لازم براي چهار نفر:
1. عدس را هم¬راه سيب¬زميني، يك عدد پياز خردشده و سه پيمانه آب بپزيد. بعد از پخت، پوره كرده باقيمانده پيازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بيفزاييد و سپس به مواد پوره¬شده اضافه كنيد. مغز گردو، رُب اَنار، نمك، فلفل سياه، دارچين و دو پيمانه آب را به مواد پوره¬شده اضافه نماييد.
2. روي حرارتِ ملايم قرار دهيد تا خورش غليظ شود. در اواخر پخت، تخم¬مرغ¬ها را در آن بشكنيد. وقتي سفت شد تخم¬مرغ را مي¬توانيد روي خورش پخته شده قرار دهيد.
- عدس ۲۵۰ گرم سيب¬زميني دو عدد
- مغز گردو يك پيمانه
- تخم مرغ دو عدد
- پياز متوسط چهار عدد
- رُب اَنار سه قاشق سوپخوري
- آب پنج پيمانه
- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
- زردچوبه به ميزان لازم دارچين به ميزان لازم
1. عدس را هم¬راه سيب¬زميني، يك عدد پياز خردشده و سه پيمانه آب بپزيد. بعد از پخت، پوره كرده باقيمانده پيازها را سرخ نموده، در انتها زردچوبه به آن بيفزاييد و سپس به مواد پوره¬شده اضافه كنيد. مغز گردو، رُب اَنار، نمك، فلفل سياه، دارچين و دو پيمانه آب را به مواد پوره¬شده اضافه نماييد.
2. روي حرارتِ ملايم قرار دهيد تا خورش غليظ شود. در اواخر پخت، تخم¬مرغ¬ها را در آن بشكنيد. وقتي سفت شد تخم¬مرغ را مي¬توانيد روي خورش پخته شده قرار دهيد.