پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۶۸ بازديد
دستور شماره يك
مواد لازم:
1. اسفناجها رو كمي خرد كرده در ظرفي ريخته بگذاريد با آب خودش بپزه و نرم بشه.(من اصولا اسفناج رو نه زياد ميپزم نه زياد سرخ ميكنم) پياز و سير رو خرد كرده در ماهيتابه بريزين و با روغن طلاييش كنين.
2. الان ديگه وقتشه كه اسفناجهاي پخته رو هم بهش اضافه كنين (اگه ظاهر غذا بيشتر از خواصش براتون مهمه مي تونين اسفناج پخته رو در غذاساز بريزين كه كاملا له بشه.. من اينجوري دوست ندارم. اسفناج هرچه كمتر خرد بشه خواصش بيشتر حفظ ميشه) و نمك و فلفل بزنين و مخلوطتون رو هم بزنين تا كمي اسفناج سرخ بشه. بعد هم تخم مرغها رو درسته توشون بشكنيد.
دستور شماره دو
مواد لازم براي ۳ نفر
1. اسفناج را شسته و به قطعات كوچك تبديل كنيد. سپس يك ليوان آب و كمي نمك به آن اضافه كنيد و روي حرارت متوسط مدت كوتاهي بپزيد. آبرا خالي كنيد و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد كنيد تا آب آن درآيد.
2. در ظرفي نچسب پيازها را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. اسفناج را به آن اضافه كنيد و چند دقيقه ديگر سرخ كنيد. سطح آن را با پشت قاشق صاف كنيد و تخم مرغها را بدون آنكه زرده آن بپاشد روي پياز و اسفناج بشكنيد. نمك و فلفل هم بزنيد و در ظرف غذا را بگذاريد تا بپزد. دقت كنيد كه زرده تخم مرغها سفت نشود.
مواد لازم:
- اسفناج نيم كيلو
- پياز ۱ عدد
- سير ۱ حبه
- تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
- نمك و فلفل
1. اسفناجها رو كمي خرد كرده در ظرفي ريخته بگذاريد با آب خودش بپزه و نرم بشه.(من اصولا اسفناج رو نه زياد ميپزم نه زياد سرخ ميكنم) پياز و سير رو خرد كرده در ماهيتابه بريزين و با روغن طلاييش كنين.
2. الان ديگه وقتشه كه اسفناجهاي پخته رو هم بهش اضافه كنين (اگه ظاهر غذا بيشتر از خواصش براتون مهمه مي تونين اسفناج پخته رو در غذاساز بريزين كه كاملا له بشه.. من اينجوري دوست ندارم. اسفناج هرچه كمتر خرد بشه خواصش بيشتر حفظ ميشه) و نمك و فلفل بزنين و مخلوطتون رو هم بزنين تا كمي اسفناج سرخ بشه. بعد هم تخم مرغها رو درسته توشون بشكنيد.
دستور شماره دو
مواد لازم براي ۳ نفر
- اسفناج ۱ كيلو گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- پياز ۲ يا ۳ عدد
- روغن، نمك و فلفل به اندازه لازم
1. اسفناج را شسته و به قطعات كوچك تبديل كنيد. سپس يك ليوان آب و كمي نمك به آن اضافه كنيد و روي حرارت متوسط مدت كوتاهي بپزيد. آبرا خالي كنيد و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد كنيد تا آب آن درآيد.
2. در ظرفي نچسب پيازها را خرد كرده و در روغن سرخ كنيد. اسفناج را به آن اضافه كنيد و چند دقيقه ديگر سرخ كنيد. سطح آن را با پشت قاشق صاف كنيد و تخم مرغها را بدون آنكه زرده آن بپاشد روي پياز و اسفناج بشكنيد. نمك و فلفل هم بزنيد و در ظرف غذا را بگذاريد تا بپزد. دقت كنيد كه زرده تخم مرغها سفت نشود.