ماكاروني با والك و قارچ

آموزش آشپز رايگان

ماكاروني با والك و قارچ

۱۷۳ بازديد

يكي از رايج‌ترين غذاهايي كه با والك درست مي‌شود، والك پلو است ولي آيا شما تابه‌حال ماكاروني را با اين سبزي كوهي امتحان كرده‌ايد. به شما قول مي‌دهيم اگر طعم و مزه والك را دوست داشته باشيد، حتما طعم اين ماكاروني را هم پسندخواهيد كرد. ماكاروني با والك و قارچ براي افرادي كه رژيم گياهخواري دارند، غذاي فوق‌العاده‌اي است.

ماكاروني با والك و قارچ

مواد لازم براي 8 نفر

  • 500 ماكاروني مدل‌دار
  • 300 گرم والك
  • 250 گرم قارچ
  • 1 عدد پياز بزرگ
  • 2 ق‌س رب گوجه‌فرنگي
  • نمك به مقدار لازم
  • 2 /1 ق‌س ادويه كاري

طرز تهيه:
1. ابتدا والك‌ها را پاك كنيد و بشوييد. اگر برگ‌هاي والك كوچك است، نيازي به خردكردن آن نيست. سپس باتوجه به اينكه والك معمولا طعم تلخ خاصي دارد و اين طعم براي بسياري خوشايند نيست. بنابراين براي رفع آن، ابتدا قابلمه‌اي را آب كرده، بگذاريد روي شعله اجاق‌گاز به جوش آيد. پس از آن والك‌ها را داخل آب بريزيد و بگذاريد پنج دقيقه بجوشد، سپس در سبدي آبكشي كنيد، مقداري هم آب روي آن بريزيد تا تلخي موجود در آب آن از ميان برود.
2. قارچ را نيز بشوييد و به قطعات متوسط خرد كنيد. البته اگر قارچ‌ها ريز هستند، آنها را زياد خرد نكنيد. پياز را هم پوست كنده، به‌صورت خلالي خرد كنيد.
3. تابه‌اي آماده كرده، پس از ريختن روغن، پياز را در آن سرخ كنيد و بعد آن را در ظرف ديگري بريزيد و قارچ را در روغن تفت دهيد. والك را نيز در تابه ديگري سرخ كنيد و در پايان، اين سه ماده سرخ‌شده را با هم مخلوط كنيد. اين مايه ماكاروني است. براي طعم‌دارشدن اين مايه رب، نمك و ادويه كاري را نيز بريزيد. حالا نصف ليوان آب اضافه كنيد و كمي حرارت دهيد تا آب بجوشد.
4. حالا تابه ديگري آماده كنيد و براي ته‌ديگ نان يا سيب‌زميني بگذاريد. سپس ماكاروني را كه به روش معمول جوشانده و آبكش كرده ايد به همراه مايه به صورت لايه‌لايه بريزيد و بعد مثل هميشه دم كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد