مرغ تنوري با سس مخصوص

آموزش آشپز رايگان

مرغ تنوري با سس مخصوص

۱۸۲ بازديد

مرغ تنوري

براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.

زمان تهيه: 10 دقيقه به‌علاوه 60- 30 دقيقه زمان خواباندن آن

زمان پخت: 30 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر

ماست كم چرب 150 گرم
سير 2 حبه، كوبيده شود
زيره سبز يك قاشق چاي‌خوري
زردچوبه يك چهارم قاشق چاي‌خوري
رنگ خوراكي قرمز دو قطره
سينه مرغ 4 عدد

براي سس نعنا:

نعناي كاملا خرد شده يك قاشق غذاخوري
سير خرد شده يك حبه كوچك
خيار كوچك يك عدد، به صورت مكعبي و ريز خرد شود
ماست كم چرب 150 گرم
ليمو ترش تازه يك عدد
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن مقداري

طرز تهيه:

• درون يك كاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراكي و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

• سينه‌هاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يك بار آن‌ها را برگردانيد.

براي تهيه سس:

نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمي ديگر آن‌ها را هم بزنيد .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون يخچال قرار دهيد.

• سينه‌هاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.

• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35 - 30 دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب كنيد.

• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد