براي تنوري كردن مرغ، ابتدا گريل را با شعله خيلي زياد گرم كنيد، سپس حرارت را پايين آورده و روي حالت متوسط قرار دهيد.
زمان تهيه: 10 دقيقه بهعلاوه 60- 30 دقيقه زمان خواباندن آن
زمان پخت: 30 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر
ماست كم چرب | 150 گرم |
سير | 2 حبه، كوبيده شود |
زيره سبز | يك قاشق چايخوري |
زردچوبه | يك چهارم قاشق چايخوري |
رنگ خوراكي قرمز | دو قطره |
سينه مرغ | 4 عدد |
براي سس نعنا:
نعناي كاملا خرد شده | يك قاشق غذاخوري |
سير خرد شده | يك حبه كوچك |
خيار كوچك | يك عدد، به صورت مكعبي و ريز خرد شود |
ماست كم چرب | 150 گرم |
ليمو ترش تازه | يك عدد |
نمك و فلفل | به اندازه لازم |
روغن | مقداري |
طرز تهيه:
• درون يك كاسه، ماست، سير، زيره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراكي و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
• سينههاي تميز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقيقه قرار دهيد و هر چند دقيقه يك بار آنها را برگردانيد.
براي تهيه سس:
نعنا و سير و خيار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنيد سپس ماست و در نهايت، آب ليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمي ديگر آنها را هم بزنيد .سس آماده شده را تا زمان سرو، درون يخچال قرار دهيد.
• سينههاي مرغ را در ظرفي نسوز قرار داده و روي آن را با برس روغن بماليد.
• مرغ را با حرارت متوسط گريل به مدت 35 - 30 دقيقه بپزيد. گاهي مرغ را برگردانده با بقيه روغن چرب كنيد.
• مرغ تنوري با سس مخصوص ماست و نعنا ميل كنيد.