كروكت گوشت مخصوص

آموزش آشپز رايگان

كروكت گوشت مخصوص

۱۶۸ بازديد

كروكت گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ‌كرده 350 گرم
پودر نان خشك‌ و آرد سفيد و آرد سوخاري از هر كدام يك پيمانه
برنج پخته شده نصف پيمانه
پياز يك عدد
تخم‌مرغ سه عدد
نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
سس سفيد نصف پيمانه

طرز تهيه:

پياز را رنده كرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشك مخلوط مي‌كنيم. نمك، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفيد را اضافه كرده و كاملا مخلوط مي‌كنيم و در جاي خنك مي‌گذاريم تا يك ساعت استراحت كند. بعد از اين مدت از مايه به اندازه گردو برداشته و لوله مي‌كنيم و آن را در آرد سفيد مي‌غلتانيم و در دو عدد تخم‌مرغ كه خوب زده شده فرو مي‌بريم و بعد در آرد سوخاري غلتانده و در روغن داغ پشت و روي آن را سرخ مي‌كنيم.

طرز تهيه سس سفيد: يك قاشق آرد سفيد را با يك قاشق كره كمي تفت مي‌دهيم بعد يك ليوان شير را به آن اضافه كرده و مرتب هم مي‌زنيم تا مثل فرني غليظ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد