طرز تهيه كيك يزدي

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كيك يزدي

۱۷۴ بازديد

كيك يزدي

مواد مورد نياز جهت تهيه كيك يزدي :

روغن جامد ( به صورت مايع ذوب شده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳عدد
نمك ميوه يك قاشق مربا خوري
جوش شيرين يك قاشق مربا خوري
وانيل يك قاشق مربا خوري
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر شكر ۲۰۰ گرم

طرز تهيه كيك يزدي :

در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفي شكسته وبا مفتول دستي بزنيد تا به صورت يكدست در آيد ، پس از آن پودر شكر را به آن اضافه كنيد و بعد ماست و وانيل و جوش شيرين و نمك ميوه را داخل خمير ريخته و مخلوط مي كنيدسپس آرد رابا الك كم كم اضافه كرده تا خمير نرمالي بدست آيد پس از آن خمير را داخل قيف ريخته و با ماسوره آسان در قا لبهاي مخصوص كيك يزدي بزنيد و قالبها را در سيني چيده ودر فر در دماي ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.

نكته : داخل قالبها را يا با روغن چرب كرده و يا كپسول مخصوص قالبها را از لوازم قناديها تهيه فرمائيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد