پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۷۴ بازديد
مواد مورد نياز جهت تهيه كيك يزدي :
روغن جامد ( به صورت مايع ذوب شده) | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۳عدد |
نمك ميوه | يك قاشق مربا خوري |
جوش شيرين | يك قاشق مربا خوري |
وانيل | يك قاشق مربا خوري |
ماست | ۲۰۰ گرم |
آرد | ۳۰۰ گرم |
پودر شكر | ۲۰۰ گرم |
طرز تهيه كيك يزدي :
در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفي شكسته وبا مفتول دستي بزنيد تا به صورت يكدست در آيد ، پس از آن پودر شكر را به آن اضافه كنيد و بعد ماست و وانيل و جوش شيرين و نمك ميوه را داخل خمير ريخته و مخلوط مي كنيدسپس آرد رابا الك كم كم اضافه كرده تا خمير نرمالي بدست آيد پس از آن خمير را داخل قيف ريخته و با ماسوره آسان در قا لبهاي مخصوص كيك يزدي بزنيد و قالبها را در سيني چيده ودر فر در دماي ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.
نكته : داخل قالبها را يا با روغن چرب كرده و يا كپسول مخصوص قالبها را از لوازم قناديها تهيه فرمائيد.