آش ترخون

آموزش آشپز رايگان

آش ترخون

۱۷۶ بازديد

آش ترخون

آش ترخون

مواد لازم آش ترخون:
-*- برنج 6 قاشق غذاخوري
-*- بلغور 6 قاشق غذاخوري
-*- گشنيز و ترخون نيم كيلو
-*- نخود نصف پيمانه
-*- سير 6 حبه
-*- آب گوشت 2 ليوان
-*- پياز 2 عدد
-*- ماست حدودا يك سطل كوچك
-*- روغن،نمك و فلفل به اندازه لازم

طرز تهيه:
-*- ابتدا حبوبات و بلغور و برنج را خيس ميكنيم، ميگذاريم يك ساعتي بماند.

-*- پياز رابا روغن و كمي نمك تفت ميديم 3 حبه سير له شده را اضافه ميكنيم و بعد از كمي تفت زرد چوبه وفلفل را اضافه كرده و بعد برنج وبلغورو نخود را اضافه ميكنيم.دقت كنيد سير را زياد سرخ نكنيد چون سفت ميشه.

-*- بعد اينكه برنج و بلغور پخت سبزي ها را به همراه آب گوشت به مواد اضافه ميكنيم.

-*- بعد كه سبزي ها پخت ماست را با 3 حبه سير ديگر كه له كرده ايم كاملا با همزن ميزنيم و توي آش ميريزيم.
-*- در اين مرحله آش را مرتب هم ميزنيم تا زمانيكه از كناره هاي ظرف شروع به جوشيدن كند.وقتي آش جا افتاد گاز را خاموش كرده آش را درظرف كشيده و به دلخواه تزيين ميكنيم.

نكته:
-*- به جاي گشنيز ميتونيد از تره استفاده كنيد.
-*- ميتونيد از حبوبات ديگه مثل لوبيا سفيد، عدس، ماش هم استفاده كنيد.
-*- به جاي آب گوشت ميتونيد از عصاره گوشت استفاده كنيد.نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد