شكلات داغ براي روزهاي سرد

آموزش آشپز رايگان

شكلات داغ براي روزهاي سرد

۱۶۷ بازديد

طرز تهيه شكلات داغ , نحوه درست كردن شكلات داغ

مـواد لازم : ( براي ۴ نفر)

پودر كاكائو 1/3فنجان
شكر 3/4 فنجان
شير 3/5 فنجان
آب جوش 1/3 فنجان
وانيل و نمك نوك قاشق چاي خوري

طـرز تـهـيـه : در يك شير داغ كن، پودر كاكائو، شكر و نمك را با هم مخلوط و آب جوش را اضافه كنيد. بعد از مخلوط شدن اين مواد با هم، شير را به آنها بيفزاييد و اين محتويات را روي حرارت قرار دهيد تا نوشيدني تان كاملا داغ شود. وقتي از داغ شدن آن مطمئن شديد، وانيل را اضافه و محتويات ظرف را در ۴ فنجان تقسيم كنيد. در صورت تمايل مي توانيد به ميزان نصف نصف خامه نيز به آنها بيفزاييد. البته به خاطر داشته باشيد كه خامه كالري فراواني دارد و مي تواند ميزان انرژي حاصل از خوردن اين نوشيدني را چند برابر كند.

۹ راز شكلات داغ شكلات داغ از نوشيدني هاي قوي اي است كه خوردن آن در روزهاي سرد سال توصيه مي شود. اصليت اين نوشيدني به كشورهاي سوئيس و سوئد برمي گردد زيرا در اين كشورها كاكائو با مرغوبيت زياد در دسترس مردم است. براي هر چه خوش طعم تر تهيه كردن اين نوشيدني، بايد نكته هايي را رعايت كرد:
1 - در اين نوشيدني فقط بايد پودر كاكائو استفاده شود، نه شكلات آب شده، زيرا شكلات هنگام آب شدن در شير خوب مخلوط نمي شود، روغن پس مي دهد، ته نشين مي شود و در نهايت ظاهر نوشيدني چندان جذاب نخواهد بود.
2 - پودر كاكائويي كه براي تهيه اين نوشيدني انتخاب مي كنيد، بايد به وسيله توليدكنندگان معتبر توليد شده باشد. هرچه اين پودر تيره تر باشد، بهتر است و البته بسته بندي وكيوم يا غيرقابل نفوذي داشته باشد. در ضمن بوي كاكائو نيز بايد خوشايند باشد زيرا نشانه مرغوبيت آن خواهد بود.
3 - اگر مي خواهيد شكلات داغ غليظ باشد، پودر كاكائوي بيشتر و شير پرچربي براي تهيه آن استفاده كنيد.
4 - لزومي به افزودن خامه به اين نوشيدني نيست البته بنابر ذائقه افراد مي توان اين كار را انجام داد اما نوع كلاسيك شكلات داغ بدون خامه است. در واقع اين نوشيدني بايد غليظ و به رنگ قهوه اي سوخته باشد.
5 - افزودن شكلات هاي تند رنده شده نيز به اين نوشيدني، طعم خاصي مي دهد و مي توانيد طبق ذائقه تان آن را اضافه كنيد.
6 - اگر نمي خواهيد براي شيرين كردن اين نوشيدني از شكر سفيد استفاده كنيد، مي توانيد شكر قهوه اي يا عسل به كار بريد البته طعم نوشيدني كمي تغيير مي كند.
7 - براي آنكه روي فنجان شكلات داغتان كفي ايجاد شود، بايد از شير پرچرب استفاده كنيد و آن را حرارت دهيد. به اين ترتيب شير كف زيادي خواهد كرد.
8 - هنگام سرو اين نوشيدني كافي است آن را در يك ليوان بزرگ (ماگ) و البته سفيدرنگ بريزيد و ليوان را روي نعلبكي بزرگي قرار دهيد و كنار آن يك شيريني بگذاريد. يادتان باشد مردم اروپا اين نوشيدني را با نان هاي شيريني به نام «كراسان» مي خورند كه در واقع نان هاي شيرين حلزوني چندلايه است كه شكل هلالي دارد و در فروشگاه هاي عرضه نان هاي فانتزي كشورمان نيز وجود دارد.
9 - اين نوشيدني را مي توان براي صبحانه و ميان وعده صبح يا عصر همراه شيريني سرو كرد.
اگر لاغر هستيد بهتر است خامه و كمي هم پودر نارگيل به اين نوشيدني اضافه كنيد. به اين ترتيب ميزان كالري دريافتي تان افزايش پيدا خواهد كرد. خوردن يك تكه كيك همراه شكلات داغ نيز مي تواند ميان وعده اي پركالري ايجاد كند كه باعث افزايش وزن مي شود.
اگر چربي خون داريد شيري كه براي تهيه اين نوشيدني استفاده مي كنيد، بهتر است كم چرب يا بدون چربي باشد. در ضمن، بهتر است به آن خامه اضافه نكنيد زيرا در اين صورت از موادغذايي اي استفاده كرده ايد كه مملو از كلسترول هستند و مي توانند چربي خونتان را بالا ببرند.
اگر ديابت داريد پيشنهاد مي كنيم مقدار شكر مصرفي تان را به حداقل برسانيد. همراه اين نوشيدني از شيريني هاي مخصوص افراد ديابتي استفاده كنيد و در صورت تمايل به خوردن شكلات داغ شيرين، آن را با عسل، شيرين كرده و ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد