طزر تهيه باقلوا با شربت عسل ...

۱۷۷ بازديد


مواد لازم

• ¾ پيمانه دانه كنجد
• 4 پيمانه (400 گرم) گردوي آسياب شده
• ¼ پيمانه پودر دارچين
• 8 ورق خمير فيلو
• 100 گرم كره، آب شده
مواد لازم براي شربت عسل
• يك عدد ليموترش كوچك
• دو پيمانه شكر سفيد
• نصف پيمانه عسل
• يك عدد چوب دارچين
• 6 عدد ميخك
طرز تهيه
1. فر را با دماي 200درجه سانتي گراد گرم كنيد. سيني فر را با روغن چرب كنيد و كنار بگذاريد.تا روغن به آن بچسبد.
2.دانه هاي كنجد را داخل تابه نچسب بريزيد و حدود 3 تا 5 دقيقه تفت دهيد تا طلايي و بوداده شوند. آنها را داخل كاسه بريزيد. گردوي آسياب شده و دارچين را اضافه كنيد.
3.يك لايه خمير فيلو را كره بماليد. از وسط تا كنيد تا مستطيل شود.
4. ¼ پيمانه از مخلوط گردو راروي خمير بريزيد و همه سطح آن را پر كنيد. سپس خمير را به شكل لوله جمع كنيد. دوباره روي آن كره بماليد و داخل سيني فر قرار دهيد. همين كار را باقي خمير و مواد تكرار كنيد. باقلواها را به مدت 10 تا 12 دقيقه داخل فر بپزيد تاطلايي شوند. سپس آنها را خنك كنيد.
5. در اين مرحله بايد شربت عسل را تهيه كنيد. پوست ليمو و سپس آب نصف آن را بگيريد. در يك قابلمه كوچك، پوست و آب ليمو، شكر، عسل، چوب دارچين، ميخك و دو پيمانه آب را بريزيد و روي حرارت متوسط گاز قرار دهيد. به مدت 5 دقيقه به طور مرتب هم بزنيد تاشكر حل شود. سپس حرارت را زياد كنيد تا مايع بجوشد. دوباره حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد ده دقيقه به جالت نيم جوش روي حرارت كم بماند تا غليظ شود.
6.شربت عسل را روي باقلواهاي سرد شده بريزيد. اجازه دهيد باقلواها به مدت 30 دقيقه در اين شربت باقي بمانند تا شربت جذب آنها شود. سپس آنها را برش دهيد و سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد