پيتزا چوبي هاوايي

آموزش آشپز رايگان

پيتزا چوبي هاوايي

۱۶۵ بازديد

پيتزا هاوايي

شكل جالب و رنگارنگ اين پيتزا كه مثل آبنبات چوبي است همه را براي حتي يكبار چشيدن وسوسه مي‌كند.

مناسب براي :6 نفر

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

زمان آماده سازي مواد اين پيتزا 40 دقيقه و زمان پخت 15 دقيقه است. با اين ميزان مواد شما مي توانيد 24 عدد پيتزاي چوبي داشته باشيد. خمير پيتزارا به روش تركي ياايتاليايي هم مي توانيد درست كنيد.

مواد لازم:

آناناس

250 گرم

خمير پيتزا

به مقدار لازم

كالباس خردشده

100 گرم

پنير موتزارلا (رنده شده)

¾ پيمانه

پيازچه

3 ساقه

سس پيتزا

2 قاشق غذاخوري

روغن زيتون

1 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

  1. خمير پيتزارا تهيه كنيد. ولي حواستان باشد كه نيم تا يك سوم اين خمير براي اين پيتزاهاي چوبي استفاده مي‌شود. بقيه خمير را مي‌توانيد فريز كنيد و در مواقع لازم استفاده كنيد.
  2. آناناس را پوست گرفته و خرد كنيد، كالباس و پيازچه خرد شده را در ظرفي با هم مخلوط نماييد.
  3. فر را با دماي 200 درجه سانتي گراد گرم كنيد. خمير را كه كاملا استراحت كرده و آماده شده را ورز دهيد و آن را به شكل يك مستطيل با ابعاد 42 در 22 سانتي متر و ضخامت حدود نيم سانتيمتر درآوريد.
  4. سس پيتزا را روي خمير بماليد و روي آن پنير موتزارلاي رنده شده بريزيد.
  5. مخلوط آناناس را روي خمير پخش كنيد. از يك سمت خمير حدود 2 سانتي متر فاصله نگه داريد. سپس از قسمت طولي، شروع به رول كردن خمير نماييد. سر و تهخمير را ببريد و استوانه ايجاد شده را به 24 دايره با ضخامت تقريبي 1.5 سانتي متر ببريد.
  6. دايره‌هاي پيتزا را در سيني فر بچينيد، بين آنها فاصله بگذاريد تا وقتي در زمان پخت حجيم شدند به هم نچسبند. سيخ‌هاي چوبي كه نيم ساعت در آب بوده‌اند را را داخل آنها قرار دهيد و روي آنها كمي روغن زيتون بماليد.
  7. در ميانه پخت يكبار سيني را بيرون بياوريد، آنها را زير و رو كنيد.
  8. به مدت 14 الي 15 دقيقه يا تا زماني كه پيتراها طلايي و ترد شوند آنها را بپزيد.
  9. پيتزاها را از فر بيرون بياوريد و سرو نماييد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد