شيريني شكلات كاراملي

آموزش آشپز رايگان

شيريني شكلات كاراملي

۱۷۲ بازديد

بيسكويت با رويه شكلاتي

آماده كردن شيريني با روكش شكلات و شيرعسلي بسيار ساده تر از آن چيزي است كه فكر مي كنيد.

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

شير غليظ شده شيرين يا Sweetened Condensed Milk را اغلب با نام شير عسلي مي‌شناسند كه مي‌توانيد از سوپرماركت‌ها خريداري كنيد. اين شير عسلي‌ها ممكن است براي ذائقه شما بسيار شيرين باشد بنابراين مقدار آن را خودتان كم و زياد كنيد. آن را كم كم مخلوط كنيد تا شيريني‌اش به دلخواه‌تان شود. زمان آماده‌سازي مواد اين شيريني 30 دقيقه و زمان پخت آن 50 دقيقه است. در دستور اصلي از مخلوط آجيل استفاده شده است، ما بادام و پسته را پيشنهاد مي‌كنيم ؛ اما شما مي‌توانيد با هر آجيلي كه دوست داريد و در منزل داريد آن را تهيه كنيد. مي‌توانيد به جاي شكر قهوه‌اي از پيمانه شكر سفيد استفاده كنيد.

مواد لازم:

شير عسلي

400 گرم

شكلات شيري

250 گرم

كره

150 گرم

آرد

1 پيمانه

شكر قهوه اي

½پيمانه

مغز بادام و پسته خرد شده

¾پيمانه

زرده تخم مرغ

1 عدد

عسل

2 قاشق غذاخوري

روغن مايع گياهي

2 قاشق مرباخوري

بيكينگ پودر

1 قاشق مرباخوري

وانيل

1 قاشق چاي‌خوري

نمك

1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:

  1. فر را با دماي 140 درجه سانتي گراد گرم كنيد. يك قالب با ابعاد 20 * 30 سانتي متر و با عمق 3 سانتي متر را چرب كنيد. كف و ديواره‌هاي قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد به طوري كه 3 سانتي متر از كاغذ از ديواره‌هاي قالب بيرون باشد.
  2. كره را از قبل بيرون بگذاريد تا نرم شود. سپس 120 گرم از كره را با شكر وزرده تخم مرغ با همزن برقي بزنيد تا كرمي سفيد رنگ حاصل شود. آرد را با نمك، بيكينگ پودر و وانيل مخلوط كرده و الك كنيد سپس كم‌كم به مخلوط كره ‌اي اضافه كنيد و هم بزنيد تا كامل تركيب شوند.
  3. اين مخلوط را در قالب آماده شده بريزيد و به مدت 20 دقيقه يا تا زماني كهطلايي شود در فر بپزيد. سپس از فر خارج كرده اجازه دهيد تا سرد شود.
  4. در اين فاصله شير غليظ‌شده، عسل و بقيه كره را در يك ظرف روي حرارت ملايمقرار داده، به مدت 15 دقيقه يا تا زماني كه مخلوط طلايي شود بپزيد.
  5. مخلوط شيرعسلي را روي لايه اول شيريني بريزيد و سطح آن را صاف كنيد.
  6. آجيل‌ها را روي آن بريزيد و به آرامي آنها را در شيرعسلي فشار دهيد و به مدت 10 دقيقه ديگر در فر بپزيد.
  7. شكلات شيري را خرد كنيد و به روش بن‌ماري آب كنيد.
  8. سپس آن را روي لايه شيرعسلي بريزيد و حداقل به مدت 2 ساعت و درصورتيكه زمان داشته باشيد به مدت يك شب تا صبح در يخچال قرار دهيد. يكي دو قاشق از شكلات سفيد آب شده را نگه داريد تا در زمان سرو شيريني را با آن تزئين كنيد.
  9. شيريني را از قالب بيرون آوريد و شكلات سفيدي كه از مرحله قبل نگه داشتيمرا در قيف ريخته روي‌ آن را تزيين كرده و به مدت 20 دقيقه كناري قرار دهيدتا خود را بگيرد.
  10. كناره‌هاي شيريني را ببريد تا ظاهري صاف و يكدست پيدا كند، سپس آن را به 20 تكه نواري باريك ببريد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد