پيتزاي گوشت خاورميانه

آموزش آشپز رايگان

پيتزاي گوشت خاورميانه

۱۶۸ بازديد

پيتزاي گوشت

پيتزاي گوشت و نخود خاورميانه اي, بسيار سالم‮تر و خوشمزه‮تر از پيتزاي رستوران‮هاست.

مناسب براي :4 نفر

زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت

مقدار نخودي كه براي روي پيتزا لازم است مي توانيد كم يا زياد كنيد يا اينكه با نخود سبز آن را جايگزين كنيد.

زمان آماده سازي: 20 دقيقه و زمان پخت: 20 دقيقه است. البته كمي درست كردن خمير پيتزا وقت‌تان را خواهد گرفت كه پيشنهاد مي‌كنيم آن را از قبل تهيه كنيد.

مواد لازم:

گوشت گوسفند چرخ‌كرده

600 گرم

نخود پخته

400 گرم

آرد

300 گرم

روغن زيتون

100 گرم (پيمانه)

ماست چكيده

100 گرم

آب جوش

½ پيمانه

رب گوجه فرنگي

پيمانه

سير

2 حبه

پياز

1 عدد

پودر زيره سبز

1 قاشق چاي‌خوري

پودر دارچين

½قاشق سوپ‌خوري

برگ گشنيز

جهت سرو

ليمو ترش

جهت سرو

طرز تهيه:

  1. آرد را با 1 قاشق چاي‌خوري نمك مخلوط كرده و در ظرف نسبتا بزرگي كه گنجايش خمير را داشته باشد مي‌ريزيم. وسط آرد يك چاله درست كرده و نصف ليوان آب جوش، ماست و 2 قاشق غذاخوري روغن را داخل آن مي‌ريزيم. مواد را باهم مخلوط كرده تا خمير شكل بگيرد.
  2. خمير را روي سطحي كه كمي آرد پاشيده‌ايد با دست ورز دهيد تا كاملا نرم شود.
  3. سپس به صورت توپ درآورده و با نايلون روي آن را بپوشانيد و در آشپزخانه كنار بگذاريد تا استراحت كند.
  4. خمير پيتزا را مي‌توانيد با اين دستورهم درست كرد.
  5. پياز و سير را ريز خرد مي‮كنيم.‬
  6. سيني فر را در فري كه با دماي 220 درجه سانتي‌گراد از قبل گرم شده بگذاريد.
  7. مقدار 60 ميلي ليتر (¼ پيمانه) باقي‮مانده روغن را در يك تابه روي شعله متوسط گرم مي‮كنيم. پياز را با سير و ½ قاشق چاي‌خوري نمك در تابه به مدت 5 دقيقه سرخ مي‮كنيم تا نرم شوند.
  8. سپس گوشت گوسفند چرخ‌شده را اضافه كرده و 3 دقيقه ديگر به پختن ادامه مي‮دهيم تا كمي تيره و قهوه‮اي رنگ شود. ادويه‮جات را با رب گوجه‮فرنگي و 06 ميلي ليتر (¼ پيمانه) آب به مواد افزوده و 2 دقيقه با حرارت بالا مي‮پزيم تا سس كاملا غليظ و جا افتاده شود و آب نداشته باشد.
  9. خمير را به 4 قسمت تقسيم كرده و هر قسمت را به يك چهارگوش مستطيلي شكل 12×30 سانتي روي كاغذ روغني (شيريني‌پزي) پهن كنيد.
  10. مقدار ¼ از مخلوط گوشتي را روي هر كدام از خميرهاي پيتزا پخش كردهو ¼ از نخود را روي مخلوط گوشت مي‮ريزيم. به همين شكل دو عددازپيتزاهاراباكاغذپوستيرويسينيفرقرار داده و به مدت 01 دقيقه در فر مي‮پزيم، تا خمير پيتزا طلايي شود.
  11. يك قاشق پر ماست چكيده را روي پيتزا ريخته و برگ‮هاي گشنيز را روي ماست پخش مي‮كنيم و پيتزا را با برش‮هاي ليمو ترش سرو مي‮كنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد