پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۳۰ بازديد
تور ماهيگيري
اگر بادمجان شكم پر دوست داريد، مي توانيد به روش ديگري آن را تزئين كنيد و به سفره خود زيبايي خاصي ببخشيد و اشتهاي مهمانان را برانگيزيد. اين مدل ژاپني تزئين غذا شبيه به تورهاي سنتي ماهيگيري است.

1. اول دو انتهاي بادمجان را ببريد.
2. وسط بادمجان را خالي كنيد.
3. وقتي مركز بادمجان را خالي كرديد...

وقتي اين تور ماهيگيري آماده شد، بايد آن را در روغن زياد سرخ كنيد و دربياوريد و مواد داخل آن را پر كنيد و تور را دوباره ببنديد. روغن و آب اضافي آن را بگيريد، سپس مواد را پر كنيد. اين بستگي به مواد داخل بادمجان دارد كه قبل از پر كردن آن را سرخ كنيد يا بعد از پر كردن.
گل داوودي
درست كردن اين مدل بادمجان بسيار ساده است. فقط بايد روي شكم يك بادمجان گرد برش هايي بزنيد، آن را در روغن زياد سرخ كنيد و روي بشقاب گذاشته و آرام فشار دهيد. نكته اينجاست كه پهناي برش ها بايد مساوي باشد تا وقتي بادمجان را به سمت پايين فشار مي دهيد تا شبيه گل شود، اصطلاحاً گلبرگ هاي آن به زيبايي باز شوند.

2. آن را در روغن داغ سرخ كنيد و سر صاف آن را داخل روغن بگذاريد.
