غذاهاي تزئيني ژاپني بادمجان شكم پر

۲۳۰ بازديد

تور ماهيگيري
اگر بادمجان شكم پر دوست داريد، مي توانيد به روش ديگري آن را تزئين كنيد و به سفره خود زيبايي خاصي ببخشيد و اشتهاي مهمانان را برانگيزيد. اين مدل ژاپني تزئين غذا شبيه به تورهاي سنتي ماهيگيري است.

از بادمجان هاي كوچك براي پيش غذا و از بادمجان هاي بزرگ براي غذاي اصلي استفاده كنيد. مي توانيد داخل آنها را با كوفته ميگو، گوشت و سبزيجات يا هر چيز ديگري كه به ذهنتان مي رسد پر كنيد. براي پختن نيز مي توانيد آنها را در فر بگذاريد يا سرخ كنيد.
1. اول دو انتهاي بادمجان را ببريد.
2. وسط بادمجان را خالي كنيد.
3. وقتي مركز بادمجان را خالي كرديد...
4. روي پوست بادمجان برش هايي بدهيد و آن را بپزيد.
وقتي اين تور ماهيگيري آماده شد، بايد آن را در روغن زياد سرخ كنيد و دربياوريد و مواد داخل آن را پر كنيد و تور را دوباره ببنديد. روغن و آب اضافي آن را بگيريد، سپس مواد را پر كنيد. اين بستگي به مواد داخل بادمجان دارد كه قبل از پر كردن آن را سرخ كنيد يا بعد از پر كردن.
گل داوودي
درست كردن اين مدل بادمجان بسيار ساده است. فقط بايد روي شكم يك بادمجان گرد برش هايي بزنيد، آن را در روغن زياد سرخ كنيد و روي بشقاب گذاشته و آرام فشار دهيد. نكته اينجاست كه پهناي برش ها بايد مساوي باشد تا وقتي بادمجان را به سمت پايين فشار مي دهيد تا شبيه گل شود، اصطلاحاً گلبرگ هاي آن به زيبايي باز شوند.
1. قسمت فوقاني بادمجان را برش صافي بزنيد تا بادمجان روي آن راست بايستد. از بالا به پايين برش هايي روي شكم آن بزنيد كه پهناي مساوي داشته باشند.
2. آن را در روغن داغ سرخ كنيد و سر صاف آن را داخل روغن بگذاريد.
3. سپس سمت ديگر آن را نيز سرخ كنيد تا وسط آن نرم شود. سپس از روغن درآورده و روغن اضافه آن را بگيريد. روي سطح صاف بشقاب بگذاريد و به پايين فشار دهيد تا شبيه گل داوودي شود. روي آن را با زرده تخم مرغ، ميسو و چند شاخه سبزي تزئين كنيد. يادتان نرود كه بعد از سرخ كردن خوب روغن آن را بگيريد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد