پياز شكم پر، غذايي رژيمي

آموزش آشپز رايگان

پياز شكم پر، غذايي رژيمي

۱۶۳ بازديد

پخت پياز شكم پر, طرز تهيه دلمه پياز

اين غذاي شكم پر بسيار كم كالري و خوش طعم است.
مواد لازم :

پياز متوسط ۱۰عدد
گوشت چرخ كرده ۲۵۰گرم
كرفس ريز خرد شده ۳ساقه
نمك و فلفل به اندازه كافي
سير له شده ۳حبه
اسفناج ريز خرد شده ۴۰۰گرم
گردوي تفت داده شده و خرد شده ۲پيمانه
روغن به اندازه كافي
آب گوشت يك و يك چهارم پيمانه

طرز تهيه : داخل پياز را خالي كنيد و زير آن را كمي ببريد تا صاف بايستد. از خرده هاي پياز كه درآورده ايد ۳پيمانه را در روغن تفت دهيد. سير و كرفس را اضافه كنيد و پس از كمي تفت دادن، گوشت چرخ كرده را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد.

نمك و فلفل را اضافه كنيد و بگذاريد مواد به آرامي بپزد تا آب آن خشك شود. مواد را از روي حرارت برداريد، پس از كمي خنك شدن اسفناج ريز شده و گردو را اضافه كنيد.

پس از آماده و خنك شدن، پياز را پر كنيد و روي ظرف مناسب بچينيد. در ته ظرف آب گوشت بريزيد و ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر با دماي ۲۲۰درجه قرار دهيد تا به مدت ۳۰دقيقه بپزد. سپس فويل را برداريد و بگذاريد پياز شكم پر ۱۰دقيقه ديگر نيز بپزد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد