پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۶۳ بازديد
اين غذاي شكم پر بسيار كم كالري و خوش طعم است.
مواد لازم :
پياز متوسط | ۱۰عدد |
گوشت چرخ كرده | ۲۵۰گرم |
كرفس ريز خرد شده | ۳ساقه |
نمك و فلفل | به اندازه كافي |
سير له شده | ۳حبه |
اسفناج ريز خرد شده | ۴۰۰گرم |
گردوي تفت داده شده و خرد شده | ۲پيمانه |
روغن | به اندازه كافي |
آب گوشت | يك و يك چهارم پيمانه |
طرز تهيه : داخل پياز را خالي كنيد و زير آن را كمي ببريد تا صاف بايستد. از خرده هاي پياز كه درآورده ايد ۳پيمانه را در روغن تفت دهيد. سير و كرفس را اضافه كنيد و پس از كمي تفت دادن، گوشت چرخ كرده را نيز اضافه كنيد و تفت دهيد.
نمك و فلفل را اضافه كنيد و بگذاريد مواد به آرامي بپزد تا آب آن خشك شود. مواد را از روي حرارت برداريد، پس از كمي خنك شدن اسفناج ريز شده و گردو را اضافه كنيد.
پس از آماده و خنك شدن، پياز را پر كنيد و روي ظرف مناسب بچينيد. در ته ظرف آب گوشت بريزيد و ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر با دماي ۲۲۰درجه قرار دهيد تا به مدت ۳۰دقيقه بپزد. سپس فويل را برداريد و بگذاريد پياز شكم پر ۱۰دقيقه ديگر نيز بپزد