روش تهيه‌ي كيسل لايه‌اي انار و شير

۱۸۴ بازديد

طرز تهيه كيسل انار, كيسل لايه اي انار و شير

كيسل، دسري است كه از تركيب آب يا پوره‌ي ميوه‌هاي ترش با شكر و نشاسته‌ي سيب‌زميني درست مي‌شود. اين دسر يكي از دسرهاي سنتي قديمي روسيه است. كيسل را به دو صورت سرد و گرم سرو مي‌كنند. براي درست كردن اين دسر، ميوه هاي ترش ارجحيت دارند.
مواد اوليه :

شير سرد يك ليتر
آرد گندم هشت قاشق سوپ‌خوري
شكر 200 گرم
كره 50 گرم

طرز تهيه : * ابتدا لايه شيري را به اين ترتيب آماده كنيد: كره را روي حرارت آب نموده سپس آرد را كمي در آن تفت دهيد. شير و شكر را اضافه و با همزن مفتولي سريع هم بزنيد تا گلوله‌هاي آرد در شير حل شوند و به هم زدن ادامه دهيد تا روي حرارت كرم شير غليظ شود. * كرم را داخل ظرف سرو ريخته تا كاملاً سرد شود. * بيسكويت‌ها را با كمي شير مرطوب كنيد و روي لايه شيري در دو رديف بچينيد.
مواد لازم جهت كيسل انار :

آب انار تازه 750 ميلي‌ليتر
نشاسته گل شش قاشق سوپ‌خوري
پودر ژلاتين يك و نيم قاشق سوپ‌خوري
شكر 200 گرم
بيسكويت ساده شكلاتي به ميزان لازم
آب سرد يك سوم پيمانه

طرز تهيه كيسل انار : * آب انار را به همراه شكر روي حرارت قرار دهيد. * نشاسته را در كمي آب انار حل كرده از صافي عبور دهيد و به مخلوط روي حرارت اضافه نماييد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. * پودر ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و با حرارت بخار آب حل كنيد. * ژلاتين را به كيسل اضافه و خوب مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود. * پس از اين كه خنك شد آن را روي بيسكويت‌ها بريزيد و ظرف را در يخچال به مدت دو الي سه ساعت قرار دهيد تا ببندد. * پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد