دستور شماره يك مواد لازم:
- بادمجان متوسط: ۵ عدد
- سير: يك بوته
- تخم مرغ: ۳ عدد
- گوجه فرنگي: ۲ عدد
- روغن و نمك و فلفل: به مقدار كافي
طرز تهيه: 1. بادنجانها را داخل فر يا روي آتش كبابي ميكنيم تا كاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را كنده و سرهاي آنرا ميگيريم و بعد ساطوري مينماييم سپس گوجه فرنگيها را در آب جوش ريخته و پوست آن را ميگيريم و خرد ميكنيم. سير را كوبيده و داخل روغن داغي كه در تابه و روي آتش است ميريزيم تا كمي سرخ شود. 2. بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه كرده و سرخ مينماييم به حدي كه آب آنها كاملا” كشيده شود و به روغن بيفتد. كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يك طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شكسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا كاملا” بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميكشيم. دستور شماره دو مواد لازم:
- بادمجان شيرين و قلمي ۴ عدد
- سير تازه ۱ بوته و اگر تازه نبود نصف بوته
- گوجه فرنگي رنده شده ۵ عدد
- رب گوجه ۱/۲ ق غ
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- آب ۱ عدد ليموترش
- تخم مرغ ۴ عدد
- زردچوبه ۱ ق چ پر
طرز تهيه 1. اول بادمجونها رو كباب كنين. انقدر بايد روي آتيش بمونه كه پوستش ذغال بشه و وقتي با يه سيخ چوبي داخلش كردين، خيلي راحت بره توي بادمجون. بعد بذارين كنار تا سرد بشه. 2. گوجه رو رنده كنين و سير رو ساطوري كنين. ۱ استكان روغن زيتون داخل تابه بريزين و بذارين روي آتيش زياد داغ نشه و بعد سير ساطوري و زردچوبه رو اضافه كنين و ۱۰ ثانيه با حرارت متوسط تفت بدين و سريع بادمجون رو كه پوستشو گرفتين و ساطوري كردين رو به موادتون اضافه كنين. 3. بعد دوباره ۱ دقيقه تفت بدين و بعد پوره گوجه رو اضافه كنين و درشو بگذارين و زيرشو كمي بيارين پايين تا آبش كشيده بشه و بعد آب ليمو و رب رو بهش اضافه كنين و ۱ دقيقه تفت بدين دست آخر نمك فلفل رو اضافه كنين و بعد تخم مرغا رو روي مواد بشكنين و بدون اينكه هم بزنين درشو ببندين و زيرشو بيارين پايين تا تخم مرغا ببنده! بعدشم كه تخم مرغا بست تكهتكه شون كنين و حاج آقا ميرزا رو يه هم بزنين و بكشين توي ظرف و تزئينش كنين.