دستور پخت شنيسل مرغ

آموزش آشپز رايگان

دستور پخت شنيسل مرغ

۲۳۵ بازديد

chicken-schnitzel

مواد لازم براي تهيه شنيسل مرغ :

فيله مرغ ۳ عدد

نمك و فلفل به مقدار لازم

پياز خرد شده ۱عدد

روغن سرخ كردني ۲قاشق غذاخوري

EXloxblog.comEX

chicken-schnitzel

مواد لازم براي تهيه شنيسل مرغ :

فيله مرغ ۳ عدد

نمك و فلفل به مقدار لازم

پياز خرد شده ۱عدد

روغن سرخ كردني ۲قاشق غذاخوري

آرد ساده و آرد سوخاري به مقدار لازم

تخم مرغ ۲عدد

ادويه مخلوط به مقدار لازم

سيب زميني پخته ۲عدد

سبزيجات براي تزيين

دستور پخت و طرز تهيه شنيسل مرغ :

ابتدا فيله ها را به صورت عمودي برش دهيد و نيم ساعت داخل نمك و فلفل و پياز قرار دهيد.سپس داخل تابه روغن ريخته و بگذاري داغ شود.

سپس فيله هاي مرغ را به آرد ساده آغشته كرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو كرده و بعد داخل آرد سوخاري بغلتانيد و داخل تابه بگذاريد تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفري و گوجه فرنگي تزيين كرده سرو نماييد.

نكاتي در مورد تهيه شنيسل مرغ :

۱- اگر مرغها مدت زيادي در مواد گفته شده خوابانده شود غذاي شما خوشمزه تر ميشود بهتر است اين كار را از شب قبل انجام دهيد.

۲- براي خوشمزه تر شدن شنيسل مقداري زعفران پودري به آرد سوخاري اضافه كنيد.

۳- آب پياز مرغ را بسيار ترد و خوشمزه ميكند به جاي آن پياز را جايگزين نكنيد.

۴- در صورت تمايل مرغ را بعد از كوبيدن ابتدا نيم پز كرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد