مواد لازم براي تهيه شنيسل مرغ :
فيله مرغ ۳ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
پياز خرد شده ۱عدد
روغن سرخ كردني ۲قاشق غذاخوري
مواد لازم براي تهيه شنيسل مرغ :
فيله مرغ ۳ عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
پياز خرد شده ۱عدد
روغن سرخ كردني ۲قاشق غذاخوري
آرد ساده و آرد سوخاري به مقدار لازم
تخم مرغ ۲عدد
ادويه مخلوط به مقدار لازم
سيب زميني پخته ۲عدد
سبزيجات براي تزيين
دستور پخت و طرز تهيه شنيسل مرغ :
ابتدا فيله ها را به صورت عمودي برش دهيد و نيم ساعت داخل نمك و فلفل و پياز قرار دهيد.سپس داخل تابه روغن ريخته و بگذاري داغ شود.
سپس فيله هاي مرغ را به آرد ساده آغشته كرده و بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو كرده و بعد داخل آرد سوخاري بغلتانيد و داخل تابه بگذاريد تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفري و گوجه فرنگي تزيين كرده سرو نماييد.
نكاتي در مورد تهيه شنيسل مرغ :
۱- اگر مرغها مدت زيادي در مواد گفته شده خوابانده شود غذاي شما خوشمزه تر ميشود بهتر است اين كار را از شب قبل انجام دهيد.
۲- براي خوشمزه تر شدن شنيسل مقداري زعفران پودري به آرد سوخاري اضافه كنيد.
۳- آب پياز مرغ را بسيار ترد و خوشمزه ميكند به جاي آن پياز را جايگزين نكنيد.
۴- در صورت تمايل مرغ را بعد از كوبيدن ابتدا نيم پز كرده و بعد در مواد غلطانده و سرخ نماييد.